Цебриківська громада
Одеська область, Роздільнянський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Гід з державних послуг

04 Січня, 2022 р., 14:37
Як стати на облік у військкоматі? Чи можна пройти альтернативну (невійськову) службу? Де дізнатися більше інформації про умови та строк надання цих послуг? Усі прості відповіді на складні запитання на Гіді з державних послуг! Для вашої зручності підготували добірку держпослуг для військовозобов’язаних та призовників, які українці найчастіше шукають.
10 Листопада, 2021 р., 11:35
Цього тижня Мінцифра починає відкривати офлайн-пункти Дії в регіонах, де служба підтримки допомагатиме українцям із генеруванням COVID-сертифікатів. Вони працюватимуть у наймасовіших пунктах вакцинації. Про це під час інспекції одного з пунктів допомоги в Києві заявив Віцепрем’єр-міністр — Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров.
09 Листопада, 2021 р., 11:25
Плануєте взяти під опіку або піклування дитину чи недієздатну особу? Гід з державних послуг підкаже, як це зробити. Підготували для вас добірку послуг для опікунів та піклувальників на Гіді.  Призначення опікуном або піклувальником повнолітньої недієздатної особи або особи, цивільна дієздатність якої обмежена
04 Листопада, 2021 р., 14:32
Мінцифра продовжує робити послуги зручними для кожного. Незабаром внутрішньо переміщені особи зможуть подавати заяву на продовження грошової допомоги за відсутності змін, що впливають на її призначення або припинення грошової допомоги онлайн на порталі Дія. Уряд ухвалив проєкт постанови. На сьогодні внутрішньо переміщені особи кожні пів року збирають стоси довідок та відстоюють черги для того, щоб припинити або продовжити призначення грошової допомоги. Люди витрачають свій час, хоча вся інформація про них вже є в реєстрах. Це не відповідає чинному законодавству ув сфері надання публічних послуг.
01 Листопада, 2021 р., 11:50
Варіантів "не прийняти Дію" більше не буде — з 23 серпня кожна організація прийматиме цифрові паспорти в Дії. Відтепер вони на рівні закону мають таку ж юридичну силу, як і їхні пластикові чи паперові аналоги. Це ще один дуже важливий крок у побудові цифрової держави та входження в режим без паперів. 
01 Листопада, 2021 р., 11:46
Карантинні заходи посилюються… Тепер СOVID-сертифікати перевірятимуть всюди — у метро, магазині, перукарні, спортзалі тощо. Тож розповідаємо, як бізнесам та іншим установам перевіряти сертифікати своїх клієнтів за QR-кодом. Це стосується і звичайних, і жовтих, і роздрукованих з порталу Дія Щоб просканувати сертифікат, потрібно:  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь