Цебриківська громада
Одеська область, Роздільнянський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

24 Липня, 2024 р., 17:42
24 липня 2024 року під головуванням начальника Одеської обласної військової адміністрації Олега Кіпера відбулося засідання колегії в якій взяли участь голова Роздільнянської районної державної адміністрації Сергій Приходько, а також у режимі відеозв’язку долучилися заступники голови РВА, голови територіальних громад району та посадові особами РВА.
23 Липня, 2024 р., 14:22
Якщо ви — внутрішньо переміщена особа з Донеччини та шукаєте роботу, прихисток або допомогу, пропонуємо вам скористатись чат-ботом у Telegram «Єдине вікно: помічник ВПО» https://t.me/VpoHelper_bot
22 Липня, 2024 р., 17:55
На базі Роздільнянської районної військової адміністрації проведено нараду (навчання) фахівцями Департаменту соціальної та сімейної політики облдержадміністрації, Службою у справах дітей облдержадміністрації, Одеським обласним центром соціальних служб за сприянням БФ «Шлях до Дому» та представників Міжнародної організації з міграції.
19 Липня, 2024 р., 16:10
19.07.2024 в актовій залі районної державної адміністрації відбулася нарада з представниками районної Ради з питань внутрішньо переміщених осіб на якій були обговорені актуальні питання пов’язані з підтримкою внутрішньо переміщених осіб.  
19 Липня, 2024 р., 12:53
Права та гарантії вагітних жінок у трудових відносинах
19 Липня, 2024 р., 12:48
Трудовий договір - Твоя впевненість і безпека на роботі
19 Липня, 2024 р., 12:22
НАГАДУЄМО ВАМ ПРО ЗРУЧНИЙ СПОСІБ ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ПІДОЗРІЛІ ЗАКУПІВЛІ, ЯКИЙ ЗРОБИТЬ ЦЕЙ ПРОЦЕС ЩЕ ПРОСТІШИМ ТА ЄФЕКТИВНІШИМ!
18 Липня, 2024 р., 17:45
18 липня 2024 року начальник Роздільнянської районної військової адміністрації Сергій Приходько спільно з головами територіальних громад району, заступниками начальника РВА та посадовими особами РВА взяв участь у спільному брифінгу під керівництвом заступника голови Офісу Президента Олексія Кулеби та Міністра енергетики України Германа Галущенка.
18 Липня, 2024 р., 12:55
Попри численні застереження рятувальників (ДСНС України) люди продовжують нехтувати правилами безпеки, що в результаті призводить до пожеж на відкритих територіях та в житловому секторі.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь