Цебриківська громада
Одеська область, Роздільнянський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

05 Березня, 2024 р., 14:09
В.о. голови Цебриківської селищної ради Олена Костик, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Тетяна МАТРОС, начальник ССД Тетяна Тихончик  провели засідання Комісії з питань захисту прав дитини.
01 Березня, 2024 р., 11:27
В.о. голови Цебриківської селищної ради Олена КОСТИК взяла участь у зустрічі в онлайн-форматі з Головою Національної служби здоров'я України Наталією Гусак на якій обговорили питання:
29 Лютого, 2024 р., 16:20
В.о. голови Цебриківської селищної ради Олена КОСТИК та в.о. начальника ВСЗН Христина КАБАНЮК взяли участь у засіданні Координаційного центру підтримки цивільного населення при Одеській обласній державній (військовій) адміністрації під головуванням заступника голови обласної державної адміністрації - голови Координаційного центру Дмитра РАДУЛОВА.
28 Лютого, 2024 р., 16:18
В.о. голови Цебриківської селищної ради Олена КОСТИК та заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Тетяна МАТРОС провели засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при Цебриківській селищній раді. Розглядали та визначали ступінь індивідуальних потреб особи, яка потребує надання соціальних послуг на непрофесійній основі в Цебриківській селищній раді. 
28 Лютого, 2024 р., 10:40
Поява малюка — це найкраще, що може трапитися в житті! Із надзвичайною радісною подією заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Тетяна МАТРОС, начальник ССД Тетяна ТИХОНЧИК та ФСР Руслана ЧУМАК привітали батьків, в яких народилися малюки в січні 2024 року - грамотами та подарунками, придбаними за рахунок Програми Цебриківської селищної ради «Щаслива дитина – успішна родина». Побажали родині миру і взаєморозуміння, а прекрасній дитині — затишку в домі, гарної погоди за вікном і дбайливих рідних поряд. Хай душу переповнюють добрі і радісні емоції, нехай серцям допомагає битися чиста і велика любов.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь