Цебриківська громада
Одеська область, Роздільнянський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Дбаємо за чисте довкілля громади разом!

Дата: 16.03.2020 14:47
Кількість переглядів: 831

Фото без опису

Мешканці громади!

      Благоустрій-це візитна картка кожного населеного пункту . З приходом весни, шановні, настала необхідність всією громадою активно взятися за наведення порядку навколо території кожної оселі. Так вчиняють справжні господарі, які дбають про чистоту та порядок на своїй землі, ентузіазм і відповідальність яких вирізняє їх від байдужих   мешканців. Стан  озеленення та чистота села-оцінка діяльності не лише місцевої влади, а й громадськості.

        Статтею 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення за порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів передбачена адміністративна відповідальність, яка тягне за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподаткованих мінімумів доходів громадян(340-1360 грн) і на громадян-суб’єктів підприємницької діяльності- від п’ятдесяти до ста неоподаткованих мінімумів доходів громадян(850-1700 грн). Відповідно до ст. 255 Кодексу України, протоколи про порушення мають право складати уповноважені особи виконавчого комітету та органи внутрішніх справ. Слід зазначити, що Кодексом України про адміністративне правопорушення відмінено такий вид відповідальності, як попередження.

     До порушень правил з благоустрою відноситься: неналежний санітарний стан прилеглих територій; влаштування звалищ побутового та будівельного сміття на прилеглій і дворовій територіях; стоянка автотранспорту на газонах; самовільне розміщення на спорудах, стовпах, опорах оголошень, агітаційних плакатів, об’яв та листівок; забур’яненість прилеглих територій; виконання робіт з порушенням вимог благоустрою населених пунктів громади без затверджених проєктів на виконання земельних, чи інших робіт та відповідного ордеру, виданого Цебриківською селищною радою.

          Просимо вас, шановні громадяни, керівники підприємств, організацій об’єднаної територіальної громади по новому глянути на питання благоустрою  територій, за які ви несете відповідальність. Не будьте байдужими, своїм прикладом виховуйте культуру та відповідальність у дітей. Давайте, шановні, гуртом наведемо красу в нашій громаді. Якщо потрібно для цього транспорт, звертайтесь в КП «Ринок Цебриківський» за адресою: смт Цебрикове, вул. Миру, 1.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь