Цебриківська громада
Одеська область, Роздільнянський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Побудова та розвиток кар’єри.

Дата: 30.09.2020 10:05
Кількість переглядів: 407

Побудова та розвиток кар’єри.

 

          Планування кар’єри можна визначити як процес виявлення та постановки мети в роботі (бізнесі), аналіз поточної ситуації і прогнозування можливості її досягнення.Цей процес передбачає послідовний вибір роду занять і професії, підготовку до неї, отримання роботи (відкриття своєї справи), професійне зростання.

         Так, 24 вересня 2020 року у Великомихайлівській опорній ЗОШ I-III ступенів відбувся семінар «Побудова та розвиток кар’єри», в рамках тижня профорієнтації щодо сприяння побудові та розвитку карєри для учнів 11 класів.

         Планування професійної кар’єри є динамічним процесом. Власне план кар’єри може змінюватися під впливом як внутрішніх, так і зовнішніх факторів. Відповідно змінюється стратегія й тактика їх реалізації, що впливає на кар’єрний розвиток особистості. З точки зору психології, кар’єрний розвиток є складовою частиною індивідуально-професійного розвитку особистості, який базується на самореалізації й професійному зростанні. При цьому він є однією з найбільш значущих складових її нематеріальної мотивації. У цьому контексті розвиток професійної карєри можна розглядати як процес незворотних, спрямованих і закономірних змін як у її проектуванні, так і у реалізації, що приводять до виникнення кількісних, якісних, структурних перетворень діяльності людини за відповідним напрямом.

         Набуті старшокласниками знання з професіографії стають основою для розуміння ними основних ситуацій вибору професії, проблеми професійної придатності й необхідності врахування в процесі побудови кар’єри власних індивідуальних особливостей. Людина в сучасних умовах ринку праці має обов’язково враховувати суб’єктивні фактори та об’єктивні умови, які впливають на побудову власної кар’єри професійного зростання й успішну адаптацію до сучасного ринку праці.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь