Цебриківська громада
Одеська область, Роздільнянський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Історія успішного працевлаштування демобілізованого учасника АТО

Дата: 12.11.2020 12:58
Кількість переглядів: 519

     Фото без опису

Працевлаштування учасників АТО – пріоритетне завдання фахівців Великомихайлівської районної  філії Одеського обласного центру зайнятості. Проблемних питань, які доводиться вирішувати учасникам АТО в мирному житті є чимало і самотужки справитися з ними дуже складно. У людей, які протягом тривалого часу були відірвані від звичайного життя, виникають нові питання та потреби. В першу чергу це, звичайно, психологічна реабілітація, а згодом і необхідність знайти роботу, забезпечити себе фінансово.

        Влітку 2020 року повернувся з війни до свого рідного селища Велика Михайлівка Скарженюк Андрій. Навіть маючи професійний досвід, інколи раптові ситуації просто ставить у глухий кут. Тому за допомогою у працевлаштуванні  Андрій звернувся до Великомихайлівської районної філії Одеського обласного центру зайнятості.  Тут юнакові надали всі послуги для успішного працевлаштування: інформували, консультували, запрошували на різноманітні заходи для учасників АТО тощо.

       Особливістю роботи з вказаною категорією безробітних є індивідуальний підхід до кожного з урахуванням не тільки професійного досвіду, освіти, а й психологічного стану та готовністю до сприйняття інформації. Коли в жовтні місяці 2020 року до районної філії надійшла вакансія комплектувальника виробів, напівфабрикатів та матеріалів від спільного підприємства «Вітмарк-Україна», безробітний був запрошений на особисту співбесіду з роботодавцем,  і вже   4 листопада офіційно приступв до роботи.

       Тепер у Андрія з'явилась надія та впевненість, а разом з цим - соціальний захист та фінансова стабільність.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь