Цебриківська громада
Одеська область, Роздільнянський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО»: ЯК ПРОГРАМА ПРЕЗИДЕНТА «ПРИТЯГУВАТИМЕ» В ОДЕСЬКУ ОБЛАСТЬ СПОРТ

Дата: 08.07.2021 10:07
Кількість переглядів: 549

«ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО»: ЯК ПРОГРАМА ПРЕЗИДЕНТА «ПРИТЯГУВАТИМЕ» В ОДЕСЬКУ ОБЛАСТЬ СПОРТ

Фото без описуЕксперти зазначають, що країна має право називати себе спортивною, якщо більшість її населення відчуває особисту потребу в заняттях спортом.

Фото без описуОдеська область має олімпійських чемпіонів, переможців змагань європейського та світового рівня, одесити вболівають за улюблені команди та пишаються їхніми здобутками.

Фото без описуЗа ініціативи президента Володимира Зеленського стартувала програма «Велике будівництво», в рамках якої будуть та ремонтують спортивні об’єкти, які мають стати справжніми спортивними магнітами, що будуть притягувати до себе спортсменів та змагання.

Фото без описуТак  в Одеській області заплановано реалізувати 5 проєктів – на суму 219,5 млн. грн. Спортивні об’єкти, які збудують зможуть приймати всеукраїнські та міжнародні змагання, там проводитимуть різноманітні навчально-тренувальні збори і звичайно ж, вони будуть відкритими і для масового відвідування.

Фото без опису

Про це повідомив заступник голови Одеської обласної державної адміністрації Сергій Підгайний, на брифінгу для представників засобів масової інформації.

Фото без опису

«На фінальній стадії капітальний ремонт КЗ «Одеська обласна школа вищої спортивної майстерності «Олімпієць», (загальна вартість робіт – 176,0 млн. грн.). Заплановано капітальний ремонт багатофункціонального спортмайданчику ЗОШ І-Ш ступенів – дошкільний навчальний заклад, в селищі смт Захарівка (загальна вартість – 11,1 млн. грн.) і реконструкція спорткомплексу з будівництвом універсальної критої зали і місті Ананьїв (загальна вартість – 25,5 млн. грн). Триває капітальний ремонт стадіону ДЮСШ в Білгороді-Дністровському (загальна вартість – 34,7 млн. грн.). Виготовлено та затверджено проєктно-кошторисну документацію на проведення капітального ремонту плавального басейну і лабораторії живучості та будівлі спортивного комплексу Національного університету «Одеська морська академія» (загальна вартість – 93,8 млн .грн.)» – сказав Сергій Підгайний.

https://youtu.be/ysYg1jafZ2k


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь