Цебриківська громада
Одеська область, Роздільнянський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

15 сесія VIII скликання 06 серпня 2021 року

Дата: 12.08.2021 16:28
Кількість переглядів: 436

 

Рішеня Цебриківської селищної ради

Роздільнянського району Одеської області

прийняті на засіданні ХV сесії VIII cкликання 06.08.2021 року

 

 

670-VIII «Про внесення змін до Програми  фінансової підтримки комунального підприємства «Ринок Цебриківський» на 2021 рік».

Додаток

671-VIII «Про внесення змін до цільової  Програми соціальної підтримки населення Цебриківської селищної ради  на 2021-2023 роки «ЗАХИСТ І ТУРБОТА», затвердженої рішенням № 61-VIII  від 24.12.2020 р».

Додаток

672-VIII «Про внесення змін і доповнень до рішення селищної ради від 30 грудня 2020 року № 79-VIIIск. «Про селищний бюджет на 2021 рік»».

673-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки  громадянці України Лисенко Валентині Леонідівні  для ведення особистого селянського господарства»

674-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки  громадянину України Чумаченку Олександру Сергійовичу для ведення особистого селянського господарства»

675-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки  громадянці України Гошила Надії Петрівні  для ведення особистого селянського господарства»

676-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки  громадянину України Скалозубу Володимиру Михайловичу для ведення особистого селянського господарства»

677-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки  громадянці України Хаврук Ользі Іванівні  для ведення особистого селянського господарства»

678-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки  громадянину України Зелінському Дмитру Дмитровичу для ведення особистого селянського господарства».

679-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки  громадянці України Цимбал Юлії Михайлівні  для ведення особистого селянського господарства».

680-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки  громадянці України Жалбі Тетяні Єпифанівні  для ведення особистого селянського господарства».

681-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки  громадянину України Бацанюку Андрію Сергійовичу для ведення особистого селянського господарства».

682-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки  громадянці України Коковській Олені Валентинівні  для ведення особистого селянського господарства».

683-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки  громадянину України Цуканову Олександру Кузьмічу для ведення особистого селянського господарства».

684-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки  громадянці України Брижатій Інні Вікторівні  для ведення особистого селянського господарства».

685-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки  громадянці України Марчук Людмилі Леонідівні  для ведення особистого селянського господарства».

686-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки  громадянці України Фульзі Світлані Петрівні  для ведення особистого селянського господарства».

687-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки  громадянці України Плахотнюк Оксані Сергіївні  для ведення особистого селянського господарства».

688-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки  громадянці України Бацанюк Людмилі Віталіївні  для ведення особистого селянського господарства».

689-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки  громадянці України Войновій Христині Юріївні  для ведення особистого селянського господарства».

690-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки  громадянці України Штефаніке Анні Вікторівні  для ведення особистого селянського господарства».

691-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки  громадянці України Чупі Ользі Йосипівні  для ведення особистого селянського господарства».

692-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки  громадянці України Кирилюк Валентині Йосипівні  для ведення особистого селянського господарства».

693-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки  громадянину України Вальнеру Володимиру Володимировичу для ведення особистого селянського господарства».

694-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки  громадянину України Шляхті Миколі Івановичу для ведення особистого селянського господарства».

695-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки  громадянину України Терземану Дмитру Леонідовичу для ведення особистого селянського господарства».

696-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки  громадянину України Терземану Олександру Леонідовичу для ведення особистого селянського господарства».

697-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки  громадянці України Терземан Альоні Василівні  для ведення особистого селянського господарства».

698-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки  громадянці України Балик Валентині Михайлівні  для ведення особистого селянського господарства».

699-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки  громадянці України Топалоглу Лілії Леонідівні  для ведення особистого селянського господарства».

№ 700-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки  громадянину України Косєву Сергію Івановичу для ведення особистого селянського господарства».

701-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки  громадянину України Амірову Анатолію Вікторовичу для ведення особистого селянського господарства».

702-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки  громадянці України Аміровій Ользі Василівні  для ведення особистого селянського господарства».

703-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки  громадянці України Бондарчук Світлані Лаврентіївні  для ведення особистого селянського господарства».

704-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки  громадянці України Юрчак Тетяні Василівні  для ведення особистого селянського господарства».

705-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки  громадянці України Шаровій Людмилі Степанівні  для ведення особистого селянського господарства».

706-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки  громадянці України Волянській Софії Михайлівні  для ведення особистого селянського господарства».

707-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки  громадянці України Куліковій Олені Володимирівні  для ведення особистого селянського господарства».

708-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки  громадянці України Орленко Вірі Іванівні  для ведення особистого селянського господарства».

709-VIII «Про  затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення  ( відновлення) меж земельної ділянки в натурі на ( місцевості) громадянам України Мойсей Вікторії Василівні, Врабію Анатолію Васильовичу, Цвіру Сергію Олександровичу на території Цебриківської селищної ради Великомихайлівського району Одеської області (за межами населених пунктів)».

710-VIII «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності, розташованої за адресою: Одеська область Великомихайлівський район  Цебриківська селищна рада (за межами населеного пункту)».

711-VIII «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності, розташованої за адресою: Одеська область Великомихайлівський район  Цебриківська селищна рада (за межами населеного пункту)».

712-VIII «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності, розташованої за адресою: Одеська область Великомихайлівський район  Цебриківська селищна рада (за межами населеного пункту)».

713-VIII «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності, розташованої за адресою: Одеська область Великомихайлівський район  Цебриківська селищна рада (за межами населеного пункту)».

714-VIII «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності, розташованої за адресою: Одеська область Великомихайлівський район  Цебриківська селищна рада (за межами населеного пункту)».

715-VIII «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності, розташованої за адресою: Одеська область Великомихайлівський район  Цебриківська селищна рада (за межами населеного пункту)».

716-VIII «Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення, передачу безоплатно у власність земельної ділянки громадянці України Цуркан Анні Василівні для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель і спорудприсадибна ділянка )».

717-VIII «Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення, передачу безоплатно у власність земельної ділянки громадянину України Тимківу Сергію Анатолійовичу   для ведення особистого селянського господарства».

718-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу в оренду земельної ділянки строком 25 ( двадцять п’ять ) років  громадянину України Скобовяту Анатолію Олександровичу для сінокосіння і випасання худоби».

719-VIII «Про передачу безоплатно у власність земельної ділянки  громадянці України Гонімар Людмилі Василівні для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель і спорудприсадибна ділянка )».

720-VIII «Про  надання дозволу на розробку проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Личаченко Людмилі Дорофіївні для ведення особистого селянського господарства».

721-VIII «Про надання згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності».

722-VIII «Про надання згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності».

723-VIII «Про надання згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності».

724-VIII «Про надання згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності».

725-VIII «Про надання згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності».

726-VIII «Про надання згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності».

727-VIII «Про надання згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності».

728-VIII «Про надання згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності».

729-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Свідовій Світлані Сергіївні для ведення особистого селянського господарства».

730-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Чечельницькій Тетяні Данилівні для ведення особистого селянського господарства».

731-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Белев’яту Олегу Олеговичу для ведення особистого селянського господарства».

732-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Маруняк Валентині Володимирівні для ведення особистого селянського господарства».

733-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Поклітар Віті Василівні для ведення особистого селянського господарства».

734-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ковалю Валерію Олександровичу для ведення особистого селянського господарства».

735-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Мазаратій Марії Михайлівні для ведення особистого селянського господарства».

736-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Долінському Олександру Сергійовичу  для ведення особистого селянського господарства».

737-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бесараб Тетяні Михайлівні  для ведення особистого селянського господарства».

738-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ткаченко Тетяні Василівні  для ведення особистого селянського господарства».

739-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Маруняк Аллі Павлівні  для ведення особистого селянського господарства».

740-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Калиті Катерині Олександрівні  для ведення особистого селянського господарства».

741-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Спатар Віоріці Олександрівні  для ведення особистого селянського господарства».

742-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Скорецькому Сергію Федоровичу для ведення особистого селянського господарства».

743-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Спатару Федору Сергійовичу  для ведення особистого селянського господарства».

744-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бакаляру Петру Михайловичу для ведення особистого селянського господарства».

745-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Макарову Миколі Миколайовичу для ведення особистого селянського господарства».

746-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Присяжнюку Петру Андрійовичу  для ведення особистого селянського господарства».

747-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Русановському Василю Володимировичу  для ведення особистого селянського господарства».

748-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Маснюку Євгенію Васильовичу  для ведення особистого селянського господарства».

749-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Тімохіній Лілії Семенівні  для ведення особистого селянського господарства».

750-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Шналю Івану Афанасійовичу  для ведення особистого селянського господарства».

751-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність   для ведення особистого селянського господарства».

752-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність   для ведення особистого селянського господарства».

753-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Южбабенко Альоні Олександрівні  для ведення особистого селянського господарства».

754-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Качур Наталії Анатоліївні  для ведення особистого селянського господарства».

755-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Ставінській Вікторії Анатоліївні  для ведення особистого селянського господарства».

756-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Марчуку Володимиру Анатолійовичу  для ведення особистого селянського господарства».

757-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Чупі Наталії Франківні  для ведення особистого селянського господарства».

758-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Марчуку Володимиру Леонідовичу  для ведення особистого селянського господарства».

759-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Касанджій Валентині Вікторівні  для ведення особистого селянського господарства».

760-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кацану Дмитру Андрійовичу  для ведення особистого селянського господарства».

761-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кацану Роману Андрійовичу  для ведення особистого селянського господарства».

762-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бондар Олені Петрівні  для ведення особистого селянського господарства».

763-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Дацько Альоні Олександрівні  для ведення особистого селянського господарства».

764-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ільїну Олександру Геннадійовичу  для ведення особистого селянського господарства».

765-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бабіченку Сергію Геннадійовичу  для ведення особистого селянського господарства».

766-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 49 ( сорок дев’ять ) років гр. Гук Анні Миколаївні  для городництва».

767-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  в оренду терміном на 49 ( сорок дев’ять ) років гр. Тимків Ользі Володимирівні  для городництва».

768-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  в оренду терміном на 15 ( п’ятнадцять ) років гр. Скорецькому Сергію Федоровичу для сінокосіння і випасання худоби».

769-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 49 ( сорок дев’ять ) років гр. Корчевській Галині Володимирівні  для городництва».

770-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  в оренду терміном на 49 ( сорок дев’ять ) років гр. Скорецькій Людмилі Валентинівні  для городництва».

771-VIII «Про реєстрацію земельних ділянок в комунальну власність Цебриківської селищної ради».

772-VIII «Про укладення договорів про відшкодування втрат бюджету за фактичне землекористування».

773-VIII «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності, розташованої за адресою: Одеська область Великомихайлівський район  Цебриківська селищна рада (за межами населеного пункту)».

774-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Стельмах Тетяні Андріївні  для ведення особистого селянського господарства».

775-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Граніковському Олександру Миколайовичу для ведення особистого селянського господарства».

776-VIII «Про надання згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності».

777-VIII «Про надання згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності».

778-VIII «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності, розташованої за адресою: Одеська область Великомихайлівський район  Цебриківська селищна рада (за межами населених пунктів)».

779-VIII «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності, розташованої за адресою: Одеська область Великомихайлівський район  Цебриківська селищна рада (за межами населених пунктів)».

780-VIII «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності, розташованої за адресою: Одеська область Великомихайлівський район  Цебриківська селищна рада (за межами населених пунктів)».

781-VIII «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності, розташованої за адресою: Одеська область Великомихайлівський район  Цебриківська селищна рада (за межами населених пунктів)».

782-VIII «Про  затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки гр. Чебан Тетяні Миколаївні для ведення особистого селянського господарства».

 783-VIII «Про надання згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності».

 784-VIII «Про надання згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності».

785-VIII «Про надання згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності». 

786-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кукуєту Ірині Федорівні для ведення особистого селянського господарства».

787-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Шпак Людмилі Вікторівні для ведення особистого селянського господарства».

788-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Молодець Оксані Миколаївні для ведення особистого селянського господарства».

789-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Платонову Віталію Івановичу для ведення особистого селянського господарства».

790-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Платоновій Вірі Іванівні для ведення особистого селянського господарства».

791-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Платонову Івану Костянтиновичу для ведення особистого селянського господарства».

792-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Лановому Євгену Євгеновичу для ведення особистого селянського господарства».

793-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ткаченко Наталії Іванівні для ведення особистого селянського господарства».

794-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ткаченко Катерині Іванівні для ведення особистого селянського господарства».

795-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ткаченку Олександру Івановичу для ведення особистого селянського господарства».

796-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ткаченку Геннадію Івановичу для ведення особистого селянського господарства».

797-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Чупі Ірині Миколаївні для ведення особистого селянського господарства».

798-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Цуркану Андрію Анатолійовичу для ведення особистого селянського господарства».

799-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Волянському Ярославу Ярославовичу для ведення особистого селянського господарства».

800-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Усатюк Ірині Володимирівні для ведення особистого селянського господарства».

801-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Машкевичу Володимиру Леонідовичу для ведення особистого селянського господарства».

802-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Машкевичу Леоніду Леонідовичу для ведення особистого селянського господарства».

803-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ливицькому Вадиму Миколайовичу для ведення особистого селянського господарства».

804-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Машкевич Тетяні Миколаївні для ведення особистого селянського господарства».

805-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ливицькій Тетяні Юріївні для ведення особистого селянського господарства».

806-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Зданевичу Валерію Івановичу для ведення особистого селянського господарства».

807-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Дем’янчуку Руслану Андрійовичу для ведення особистого селянського господарства».

808-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Витязю Олександру Івановичу для ведення особистого селянського господарства».

809-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Мельнику Георгію Федотовичу для ведення особистого селянського господарства».

810-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ливицькій Галині Михайлівні для ведення особистого селянського господарства».

811-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Донець Людмилі Олександрівні для ведення особистого селянського господарства».

812-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Донцю Михайлу Володимировичу для ведення особистого селянського господарства».

813-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Онуфрієнку Олександру Валентиновичу для ведення особистого селянського господарства».

814-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Онуфрієнку Станіславу Олександровичу для ведення особистого селянського господарства».

815-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Мелешко Карині Олександрівні для ведення особистого селянського господарства».

816-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Гальченко Олені Михайлівні для ведення особистого селянського господарства».

817-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Тороповій Катерині Андріївні для ведення особистого селянського господарства».

818-VIII «Про  надання дозволу на розробку проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Степаненку Володимиру Петровичу для ведення особистого селянського господарства».

819-VIII «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці  України Заболотній Ользі Михайлівні для ведення особистого селянського господарства».

820-VIII «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці  України Баймухаметовій Олені Вікторівні для ведення особистого селянського господарства».

821-VIII «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці  України Баймухаметовій Ірині Іванівні для ведення особистого селянського господарства».

822-VIII «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України  для ведення фермерського господарства».

823-VIII «Про звіт селищного голови про виконану роботу та виконавчого комітету за перше півріччя 2021 року».

824-VIII «Про внесення змін до рішення № 69-VIII від 24.12.2020 р. «Про затвердження структури виконавчих органів Цебриківської селищної ради, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів»».

Додаток 1

ПРОТОКОЛ № Хпленарного засідання п’ятнадцятої сесії VIIІ скликання

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь