Цебриківська громада
Одеська область, Роздільнянський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

16 сесія VIII скликання 20 серпня 2021 року

Дата: 27.08.2021 13:21
Кількість переглядів: 325

Реєстр

Рішень Цебриківської селищної ради

Роздільнянського району Одеської області

прийнятих на засіданні ХVІ сесії VIII cкликання 20.08.2021 року

  1. № 825-VIII «Про членство у Всеукраїнській асоціації громад».
  2. № 826-VIII «Про внесення змін до цільової  Програми соціальної підтримки населення Цебриківської селищної ради  на 2021-2023 роки «ЗАХИСТ І ТУРБОТА», затвердженої рішенням № 61-VIII  від 24.12.2020 р».
  3. № 827-VIII «Про внесення змін і доповнень до рішення селищної ради від 30 грудня 2020 року № 79-VIIIск. «Про селищний бюджет на 2021 рік»».
  4. № 828-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки  громадянці України Шпак Тетяні Вікторівні  для ведення особистого селянського господарства»
  5. № 829-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки  громадянину України Слободянюку Олегу Миколайовичу для ведення особистого селянського господарства»
  6. № 830-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки  громадянину України Гончару Андрію Євгеновичу  для ведення особистого селянського господарства»
  7. № 831-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки  громадянину України Довженко Ніні Олександрівні для ведення особистого селянського господарства»
  8. № 832-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки  громадянці України Ладиці Аллі Георгіївні  для ведення особистого селянського господарства»
  9. № 833-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки  громадянці України Костик Тетяні Іванівні  для ведення особистого селянського господарства».
  10. № 834-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки  громадянину України Поклітарю Івану Івановичу для ведення особистого селянського господарства».
  11. № 835-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки  громадянину України Тарану Тарасу Ігоровичу для ведення особистого селянського господарства».
  12. № 836-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки  громадянину України Щербатюк Сніжані Євгеніївні для ведення особистого селянського господарства».
  13. № 837-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки  громадянину України Поклітар Людмилі Олександрівні для ведення особистого селянського господарства».
  14. № 838-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки  громадянину України Гончар Ліні Анатоліївні для ведення особистого селянського господарства».
  15. № 839-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки  громадянину України Даниляк Олені Станіславівні для ведення особистого селянського господарства».
  16. № 840-VIII «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності, розташованої за адресою: Одеська область Великомихайлівський район  Цебриківська селищна рада (за межами населеного пункту)».
  17. № 841-VIII «Про надання згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності».
  18. № 842-VIII «Про надання згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності».
  19. № 843-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Гриценку Миколі Іларіоновичу для ведення особистого селянського господарства».
  20. № 844-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Гриценко Тетяні Григорівні для ведення особистого селянського господарства».
  21. № 845-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Дацьку Івану Олександровичу для ведення особистого селянського господарства».
  22. № 846-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Семашку Сергію Тимофійовичу для ведення особистого селянського господарства».
  23. № 847-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Буковій Світлані Олексіївні для ведення особистого селянського господарства».
  24. № 848-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Павлову Івану Івановичу для ведення особистого селянського господарства ».
  25. № 849-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Громовій Альоні Йосипівні  для ведення особистого селянського господарства».
  26. № 850-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Чорбі Вікторії Олегівні  для ведення особистого селянського господарства».
  27. № 851-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Пономаренко Наталії Володимирівні для ведення особистого селянського господарства».
  28. № 852-VIII «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель   комунальної власності на території Цебриківської селищної ради Роздільнянського району Одеської області ( за межами населеного пункту)».
  29. № 853-VIII «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності, розташованої за адресою: Одеська область Великомихайлівський район  Цебриківська селищна рада (за межами населених пунктів)».
  30. № 854-VIII «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності, розташованої за адресою: Одеська область Великомихайлівський район  Цебриківська селищна рада (за межами населених пунктів)».
  31. № 855-VIII «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності, розташованої за адресою: Одеська область Великомихайлівський район  Цебриківська селищна рада (за межами населених пунктів)».
  32. № 856-VIII «Про надання згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності».
  33. № 857-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Станєвій Вікторії Ігорівні для ведення особистого селянського господарства».
  34. № 858-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кравченко Раїсі Іванівні для ведення особистого селянського господарства».
  35. № 859-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кравченко Світлані Володимирівні для ведення особистого селянського господарства».
  36. № 860-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кравченку Олександру Васильовичу для ведення особистого селянського господарства».
  37. № 861-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Чухнєнко Тетяні Валентинівні для ведення особистого селянського господарства».
  38. № 862-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Чухнєнко Світлані Вікторівні для ведення особистого селянського господарства».
  39. № 863-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Волинцю Василю Ігоровичу для ведення особистого селянського господарства».
  40. № 864-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Косенко Вікторії Олександрівні для ведення особистого селянського господарства».
  41. № 865-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Свідовій Оксані Павлівні для ведення особистого селянського господарства».
  42. № 866-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бурлаченку Павлу Павловичу для ведення особистого селянського господарства».
  43. № 867-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Маруняк Аліні Андріївні для ведення особистого селянського господарства».
  44. № 868-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Маруняк Анні Андріївні для ведення особистого селянського господарства».
  45. № 869-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Обнявко Раїсі Дмитрівні для ведення особистого селянського господарства».
  46. № 870-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Скопенко Тетяні Михайлівні для ведення особистого селянського господарства».
  47. № 871-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Гончару Віктору Анатолійовичу для ведення особистого селянського господарства».
  48. № 872-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Струнчаку Леоніду Михайловичу для ведення особистого селянського господарства».
  49. № 873-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Струнчак Інні Олександрівні для ведення особистого селянського господарства».
  50. № 874-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Зозулі Олені Миколаївні для ведення особистого селянського господарства».
  51. № 875-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Пастушенку Віктору Павловичу для ведення особистого селянського господарства».
  52. № 876-VIII «Про реєстрацію земельних ділянок в комунальну власність Цебриківської селищної ради на території Саханського старостинського округу (за межами населеного пункту)».
  53. № 877-VIII «Про внесення змін до рішення Цебриківської селищної ради №532-VIII від      16.06.2021 року  «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці  України Ткач Людмилі Петрівні для ведення особистого селянського господарства.»».
  54. № 878-VIII «Про внесення змін до рішення Цебриківської селищної ради №533-VIII від      16.06.2021 року  «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці  України: Пустовіт Валентині Василівні для ведення особистого селянського господарства.»».
  55. № 879-VIII «Про внесення змін до рішення Цебриківської селищної ради №436-VIII від      19.05.2021 року  «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину  України: Якимчуку Сергію Володимировичу для ведення особистого селянського господарства.»».
  56. № 880-VIII «Про внесення змін до рішення Цебриківської селищної ради №239-VIII від      12.03.2021 року  «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину  України Юрашу Максиму Віталійовичу для ведення особистого селянського господарства.»».
  57. № 881-VIII «Про внесення змін до рішення Цебриківської селищної ради №240-VIII від      12.03.2021 року  «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину  України Журавчуку Дмитру Васильовичу для ведення особистого селянського господарства».
  58. № 882-VIII «Про внесення змін до рішення Цебриківської селищної ради №251-VIII від      12.03.2021 року  « Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину  України Барському Олександру Петровичу для ведення особистого селянського господарства.»».
  59. № 883-VIII «Про внесення змін до рішення Цебриківської селищної ради №241-VIII від      12.03.2021 року  «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину  України Якимчуку Денису Володимировичу

 для ведення особистого селянського господарства».

  1. № 884-VIII «Про внесення змін до рішення Цебриківської селищної ради №242-VIII від      12.03.2021 року  « Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці  України Юраш Альоні Миколаївні для ведення особистого селянського господарства».
  2. № 885-VIII «Про внесення змін до рішення Цебриківської селищної ради №243-VIII від      12.03.2021 року  « Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці  України Маліковій Галині Костянтинівні для ведення особистого селянського господарства».
  3. № 886-VIII «Про внесення змін до рішення Цебриківської селищної ради №244-VIII від      12.03.2021 року  « Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці  України Журавчук Альоні Дмитрівні для ведення особистого селянського господарства».
  4. № 887-VIII «Про внесення змін до рішення Цебриківської селищної ради №245-VIII від      12.03.2021 року  « Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці  України Ворнікой Альоні Леонідівні для ведення особистого селянського господарства».
  5. № 888-VIII «Про внесення змін до рішення Цебриківської селищної ради №116-VIII від      29.01.2021 року  « Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину  України Фоніці Анатолію Євгенійовичу для ведення особистого селянського господарства».
  6. № 889-VIII «Про внесення змін до рішення Цебриківської селищної ради №119-VIII від      29.01.2021 року  « Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці  України Фоніці Анні Вікторівні для ведення особистого селянського господарства».
  7. № 890-VIII «Про внесення змін до рішення Цебриківської селищної ради №117-VIII від      29.01.2021 року  «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину  України Фоніці Олександру Анатолійовичу для ведення особистого селянського господарства».
  8. № 891-VIII «Про внесення змін до рішення Цебриківської селищної ради №118-VIII від      29.01.2021 року  « Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину  України Фоніці Віталію Анатолійовичу для ведення особистого селянського господарства».
  9. № 892-VIII «Про внесення змін до рішення Цебриківської селищної ради №120-VIII від      29.01.2021 року  « Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці  України Фоніці Анні Сергіївні для ведення особистого селянського господарства».
  10. № 893-VIII «Про внесення змін до рішення Цебриківської селищної ради №124-VIII від      29.01.2021 року  « Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці  України Журавчук Ганні Гаврилівні для ведення особистого селянського господарства».
  11. № 894-VIII «Про внесення змін до рішення Цебриківської селищної ради №248-VIII від      12.03.2021 року  « Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину  України Журавчуку Анатолію Дмитровичу для ведення особистого селянського господарства».
  12. № 895-VIII «Про внесення змін до рішення Цебриківської селищної ради №531-VIII від      16.06.2021 року  « Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці  України: Горбанич Ользі Олександрівні для ведення особистого селянського господарства».
  13. № 896-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки громадянці України Великій Вікторії Олександрівні для ведення особистого селянського господарства».
  14. № 897-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки громадянину України Великому Руслану Олександровичу для ведення особистого селянського господарства».
  15. № 898-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки громадянину України Великому Максиму Олександровичу для ведення особистого селянського господарства».
  16. № 899-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки громадянці України: Іваніченко Альоні Павлівні  для ведення особистого селянського господарства».
  17. № 900-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки громадянці України: Іваніченко Катерині Сергіївні  для ведення особистого селянського господарства».
  18. № 901-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки громадянину України: Купчі Михайлу Віореловичу  для ведення особистого селянського господарства».
  19. № 902-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки громадянину України: Бондаренку Володимиру Семеновичу   для ведення особистого селянського господарства».
  20. № 903-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки громадянину України: Каланчі Віктору Андрійовичу   для ведення особистого селянського господарства».
  21. № 904-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки громадянці України: Олійник Вікторії Станіславівні   для ведення особистого селянського господарства».
  22. № 905-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки громадянину України: Петренку Михайлу Михайловичу   для ведення особистого селянського господарства».
  23. № 906-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки громадянці України: Кот Ганні Анатоліївні   для ведення особистого селянського господарства».
  24. № 907-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу в оренду земельної ділянки громадянину України: Капітулі Володимиру Ростиславовичу   для городництва».
  25. № 908-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки громадянину України: Назаренку Ігорю Івановичу   для ведення особистого селянського господарства».
  26. № 909-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки громадянину України: Фоніці Володимиру Миколайовичу   для ведення особистого селянського господарства».
  27. № 910-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки громадянці України: Мартинюк Тетяні Миколаївні   для ведення особистого селянського господарства».
  28. № 911-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки громадянину України: Беспальку Євгену Петровичу   для ведення особистого селянського господарства».
  29. № 912-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки громадянину України: Ткаченку Павлу Івановичу   для ведення особистого селянського господарства».
  30. № 913-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки громадянину України: Петренку Артуру Михайловичу   для ведення особистого селянського господарства».
  31. № 914-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки громадянину України: Шведюке Сергію Олександровичу   для ведення особистого селянського господарства».
  32. № 915-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки громадянину України: Ікіму Артуру Валерійовичу   для ведення особистого селянського господарства».
  33. № 916-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки громадянину України: Терещуку Олександру Андрійовичу   для ведення особистого селянського господарства».
  34. № 917-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки громадянці України: Короленко Наталії Миколаївні    для ведення особистого селянського господарства».
  35. № 918-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу в оренду земельної ділянки строком 49 (сорок дев’ять) років громадянину України Маньку Олександру Габрелійовичу для іншого сільськогосподарського призначення».
  36. № 919-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ніколаєску Оксані Володимирівні для ведення особистого селянського господарства».
  37. № 920-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Дмитрієвій Надії Іванівні для ведення особистого селянського господарства».
  38. № 921-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Манько Анні Миколаївні для ведення особистого селянського господарства».
  39. № 922-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Жехулці Володимиру Тодейовичу для ведення особистого селянського господарства».
  40. № 923-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Сапуновій Наталії Валентинівні для ведення особистого селянського господарства».
  41. № 924-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ткаченку Андрію Володимировичу для ведення особистого селянського господарства».

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь