Цебриківська громада
Одеська область, Роздільнянський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

16 сесія VIII скликання 20 серпня 2021 року

Дата: 27.08.2021 13:21
Кількість переглядів: 365

Реєстр

Рішень Цебриківської селищної ради

Роздільнянського району Одеської області

прийнятих на засіданні ХVІ сесії VIII cкликання 20.08.2021 року

  1. № 825-VIII «Про членство у Всеукраїнській асоціації громад».
  2. № 826-VIII «Про внесення змін до цільової  Програми соціальної підтримки населення Цебриківської селищної ради  на 2021-2023 роки «ЗАХИСТ І ТУРБОТА», затвердженої рішенням № 61-VIII  від 24.12.2020 р».
  3. № 827-VIII «Про внесення змін і доповнень до рішення селищної ради від 30 грудня 2020 року № 79-VIIIск. «Про селищний бюджет на 2021 рік»».
  4. № 828-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки  громадянці України Шпак Тетяні Вікторівні  для ведення особистого селянського господарства»
  5. № 829-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки  громадянину України Слободянюку Олегу Миколайовичу для ведення особистого селянського господарства»
  6. № 830-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки  громадянину України Гончару Андрію Євгеновичу  для ведення особистого селянського господарства»
  7. № 831-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки  громадянину України Довженко Ніні Олександрівні для ведення особистого селянського господарства»
  8. № 832-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки  громадянці України Ладиці Аллі Георгіївні  для ведення особистого селянського господарства»
  9. № 833-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки  громадянці України Костик Тетяні Іванівні  для ведення особистого селянського господарства».
  10. № 834-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки  громадянину України Поклітарю Івану Івановичу для ведення особистого селянського господарства».
  11. № 835-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки  громадянину України Тарану Тарасу Ігоровичу для ведення особистого селянського господарства».
  12. № 836-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки  громадянину України Щербатюк Сніжані Євгеніївні для ведення особистого селянського господарства».
  13. № 837-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки  громадянину України Поклітар Людмилі Олександрівні для ведення особистого селянського господарства».
  14. № 838-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки  громадянину України Гончар Ліні Анатоліївні для ведення особистого селянського господарства».
  15. № 839-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки  громадянину України Даниляк Олені Станіславівні для ведення особистого селянського господарства».
  16. № 840-VIII «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності, розташованої за адресою: Одеська область Великомихайлівський район  Цебриківська селищна рада (за межами населеного пункту)».
  17. № 841-VIII «Про надання згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності».
  18. № 842-VIII «Про надання згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності».
  19. № 843-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Гриценку Миколі Іларіоновичу для ведення особистого селянського господарства».
  20. № 844-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Гриценко Тетяні Григорівні для ведення особистого селянського господарства».
  21. № 845-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Дацьку Івану Олександровичу для ведення особистого селянського господарства».
  22. № 846-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Семашку Сергію Тимофійовичу для ведення особистого селянського господарства».
  23. № 847-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Буковій Світлані Олексіївні для ведення особистого селянського господарства».
  24. № 848-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Павлову Івану Івановичу для ведення особистого селянського господарства ».
  25. № 849-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Громовій Альоні Йосипівні  для ведення особистого селянського господарства».
  26. № 850-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Чорбі Вікторії Олегівні  для ведення особистого селянського господарства».
  27. № 851-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Пономаренко Наталії Володимирівні для ведення особистого селянського господарства».
  28. № 852-VIII «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель   комунальної власності на території Цебриківської селищної ради Роздільнянського району Одеської області ( за межами населеного пункту)».
  29. № 853-VIII «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності, розташованої за адресою: Одеська область Великомихайлівський район  Цебриківська селищна рада (за межами населених пунктів)».
  30. № 854-VIII «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності, розташованої за адресою: Одеська область Великомихайлівський район  Цебриківська селищна рада (за межами населених пунктів)».
  31. № 855-VIII «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності, розташованої за адресою: Одеська область Великомихайлівський район  Цебриківська селищна рада (за межами населених пунктів)».
  32. № 856-VIII «Про надання згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності».
  33. № 857-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Станєвій Вікторії Ігорівні для ведення особистого селянського господарства».
  34. № 858-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кравченко Раїсі Іванівні для ведення особистого селянського господарства».
  35. № 859-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кравченко Світлані Володимирівні для ведення особистого селянського господарства».
  36. № 860-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кравченку Олександру Васильовичу для ведення особистого селянського господарства».
  37. № 861-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Чухнєнко Тетяні Валентинівні для ведення особистого селянського господарства».
  38. № 862-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Чухнєнко Світлані Вікторівні для ведення особистого селянського господарства».
  39. № 863-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Волинцю Василю Ігоровичу для ведення особистого селянського господарства».
  40. № 864-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Косенко Вікторії Олександрівні для ведення особистого селянського господарства».
  41. № 865-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Свідовій Оксані Павлівні для ведення особистого селянського господарства».
  42. № 866-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бурлаченку Павлу Павловичу для ведення особистого селянського господарства».
  43. № 867-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Маруняк Аліні Андріївні для ведення особистого селянського господарства».
  44. № 868-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Маруняк Анні Андріївні для ведення особистого селянського господарства».
  45. № 869-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Обнявко Раїсі Дмитрівні для ведення особистого селянського господарства».
  46. № 870-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Скопенко Тетяні Михайлівні для ведення особистого селянського господарства».
  47. № 871-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Гончару Віктору Анатолійовичу для ведення особистого селянського господарства».
  48. № 872-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Струнчаку Леоніду Михайловичу для ведення особистого селянського господарства».
  49. № 873-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Струнчак Інні Олександрівні для ведення особистого селянського господарства».
  50. № 874-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Зозулі Олені Миколаївні для ведення особистого селянського господарства».
  51. № 875-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Пастушенку Віктору Павловичу для ведення особистого селянського господарства».
  52. № 876-VIII «Про реєстрацію земельних ділянок в комунальну власність Цебриківської селищної ради на території Саханського старостинського округу (за межами населеного пункту)».
  53. № 877-VIII «Про внесення змін до рішення Цебриківської селищної ради №532-VIII від      16.06.2021 року  «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці  України Ткач Людмилі Петрівні для ведення особистого селянського господарства.»».
  54. № 878-VIII «Про внесення змін до рішення Цебриківської селищної ради №533-VIII від      16.06.2021 року  «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці  України: Пустовіт Валентині Василівні для ведення особистого селянського господарства.»».
  55. № 879-VIII «Про внесення змін до рішення Цебриківської селищної ради №436-VIII від      19.05.2021 року  «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину  України: Якимчуку Сергію Володимировичу для ведення особистого селянського господарства.»».
  56. № 880-VIII «Про внесення змін до рішення Цебриківської селищної ради №239-VIII від      12.03.2021 року  «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину  України Юрашу Максиму Віталійовичу для ведення особистого селянського господарства.»».
  57. № 881-VIII «Про внесення змін до рішення Цебриківської селищної ради №240-VIII від      12.03.2021 року  «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину  України Журавчуку Дмитру Васильовичу для ведення особистого селянського господарства».
  58. № 882-VIII «Про внесення змін до рішення Цебриківської селищної ради №251-VIII від      12.03.2021 року  « Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину  України Барському Олександру Петровичу для ведення особистого селянського господарства.»».
  59. № 883-VIII «Про внесення змін до рішення Цебриківської селищної ради №241-VIII від      12.03.2021 року  «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину  України Якимчуку Денису Володимировичу

 для ведення особистого селянського господарства».

  1. № 884-VIII «Про внесення змін до рішення Цебриківської селищної ради №242-VIII від      12.03.2021 року  « Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці  України Юраш Альоні Миколаївні для ведення особистого селянського господарства».
  2. № 885-VIII «Про внесення змін до рішення Цебриківської селищної ради №243-VIII від      12.03.2021 року  « Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці  України Маліковій Галині Костянтинівні для ведення особистого селянського господарства».
  3. № 886-VIII «Про внесення змін до рішення Цебриківської селищної ради №244-VIII від      12.03.2021 року  « Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці  України Журавчук Альоні Дмитрівні для ведення особистого селянського господарства».
  4. № 887-VIII «Про внесення змін до рішення Цебриківської селищної ради №245-VIII від      12.03.2021 року  « Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці  України Ворнікой Альоні Леонідівні для ведення особистого селянського господарства».
  5. № 888-VIII «Про внесення змін до рішення Цебриківської селищної ради №116-VIII від      29.01.2021 року  « Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину  України Фоніці Анатолію Євгенійовичу для ведення особистого селянського господарства».
  6. № 889-VIII «Про внесення змін до рішення Цебриківської селищної ради №119-VIII від      29.01.2021 року  « Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці  України Фоніці Анні Вікторівні для ведення особистого селянського господарства».
  7. № 890-VIII «Про внесення змін до рішення Цебриківської селищної ради №117-VIII від      29.01.2021 року  «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину  України Фоніці Олександру Анатолійовичу для ведення особистого селянського господарства».
  8. № 891-VIII «Про внесення змін до рішення Цебриківської селищної ради №118-VIII від      29.01.2021 року  « Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину  України Фоніці Віталію Анатолійовичу для ведення особистого селянського господарства».
  9. № 892-VIII «Про внесення змін до рішення Цебриківської селищної ради №120-VIII від      29.01.2021 року  « Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці  України Фоніці Анні Сергіївні для ведення особистого селянського господарства».
  10. № 893-VIII «Про внесення змін до рішення Цебриківської селищної ради №124-VIII від      29.01.2021 року  « Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці  України Журавчук Ганні Гаврилівні для ведення особистого селянського господарства».
  11. № 894-VIII «Про внесення змін до рішення Цебриківської селищної ради №248-VIII від      12.03.2021 року  « Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину  України Журавчуку Анатолію Дмитровичу для ведення особистого селянського господарства».
  12. № 895-VIII «Про внесення змін до рішення Цебриківської селищної ради №531-VIII від      16.06.2021 року  « Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці  України: Горбанич Ользі Олександрівні для ведення особистого селянського господарства».
  13. № 896-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки громадянці України Великій Вікторії Олександрівні для ведення особистого селянського господарства».
  14. № 897-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки громадянину України Великому Руслану Олександровичу для ведення особистого селянського господарства».
  15. № 898-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки громадянину України Великому Максиму Олександровичу для ведення особистого селянського господарства».
  16. № 899-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки громадянці України: Іваніченко Альоні Павлівні  для ведення особистого селянського господарства».
  17. № 900-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки громадянці України: Іваніченко Катерині Сергіївні  для ведення особистого селянського господарства».
  18. № 901-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки громадянину України: Купчі Михайлу Віореловичу  для ведення особистого селянського господарства».
  19. № 902-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки громадянину України: Бондаренку Володимиру Семеновичу   для ведення особистого селянського господарства».
  20. № 903-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки громадянину України: Каланчі Віктору Андрійовичу   для ведення особистого селянського господарства».
  21. № 904-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки громадянці України: Олійник Вікторії Станіславівні   для ведення особистого селянського господарства».
  22. № 905-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки громадянину України: Петренку Михайлу Михайловичу   для ведення особистого селянського господарства».
  23. № 906-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки громадянці України: Кот Ганні Анатоліївні   для ведення особистого селянського господарства».
  24. № 907-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу в оренду земельної ділянки громадянину України: Капітулі Володимиру Ростиславовичу   для городництва».
  25. № 908-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки громадянину України: Назаренку Ігорю Івановичу   для ведення особистого селянського господарства».
  26. № 909-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки громадянину України: Фоніці Володимиру Миколайовичу   для ведення особистого селянського господарства».
  27. № 910-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки громадянці України: Мартинюк Тетяні Миколаївні   для ведення особистого селянського господарства».
  28. № 911-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки громадянину України: Беспальку Євгену Петровичу   для ведення особистого селянського господарства».
  29. № 912-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки громадянину України: Ткаченку Павлу Івановичу   для ведення особистого селянського господарства».
  30. № 913-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки громадянину України: Петренку Артуру Михайловичу   для ведення особистого селянського господарства».
  31. № 914-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки громадянину України: Шведюке Сергію Олександровичу   для ведення особистого селянського господарства».
  32. № 915-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки громадянину України: Ікіму Артуру Валерійовичу   для ведення особистого селянського господарства».
  33. № 916-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки громадянину України: Терещуку Олександру Андрійовичу   для ведення особистого селянського господарства».
  34. № 917-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки громадянці України: Короленко Наталії Миколаївні    для ведення особистого селянського господарства».
  35. № 918-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу в оренду земельної ділянки строком 49 (сорок дев’ять) років громадянину України Маньку Олександру Габрелійовичу для іншого сільськогосподарського призначення».
  36. № 919-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ніколаєску Оксані Володимирівні для ведення особистого селянського господарства».
  37. № 920-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Дмитрієвій Надії Іванівні для ведення особистого селянського господарства».
  38. № 921-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Манько Анні Миколаївні для ведення особистого селянського господарства».
  39. № 922-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Жехулці Володимиру Тодейовичу для ведення особистого селянського господарства».
  40. № 923-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Сапуновій Наталії Валентинівні для ведення особистого селянського господарства».
  41. № 924-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ткаченку Андрію Володимировичу для ведення особистого селянського господарства».

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь