Цебриківська громада
Одеська область, Роздільнянський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

17 сесія VIII скликання 10 вересня 2021 року

Дата: 15.09.2021 10:16
Кількість переглядів: 424

Реєстр

Рішень Цебриківської селищної ради

Роздільнянського району Одеської області

прийнятих на засіданні ХVІІ сесії VIII cкликання 10.09.2021 року

 

 

926-VIII «Про внесення змін до Програми «Забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування осіб та молоді з їх числа на 2021 рік»».

927-VIII «Про внесення змін до Програми  фінансової підтримки комунального підприємства «Ринок Цебриківський» на 2021 рік».

928-VIII «Про внесення змін до рішення № 78-VIII від 30.12.2020 р. «Про умови оплати праці Цебриківського селищного голови»».

929-VIII «Про затвердження поточних індивідуальних технологічних нормативів використання питної води  КП «Ринок Цебриківський», погоджені Департаментом екології та природних ресурсів Одеської області державної адміністрації та Сектором в Одеській області Держводагенства України»

930-VIII «Про прийняття санітарного автомобіля зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області до комунальної власності Цебриківської селищної ради Роздільнянського району»

931-VIII «Про внесення змін до програми розвитку і підтримки КНП «Цебриківський центр первинної медичної (медико-санітарної) допомоги» Цебриківської селищної ради на 2021 рік, затвердженої рішенням № 68- VIII від 24.12.2020 року»

932-VIII «Про внесення змін до структури комунального некомерційного підприємства «Цебриківський центр первинної медичної (медико-санітарної) допомоги» Цебриківської селищної ради»

933-VIII «Про внесення змін і доповнень до рішення селищної ради від 30 грудня 2020 року    № 79-VIII ск. «Про селищний бюджет на 2021р»»

934-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки  громадянці України Ладиці Олені Федорівні  для ведення особистого селянського господарства».

935-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки  громадянці України Караконстантин Тетяні Василівні  для ведення особистого селянського господарства».

936-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки  громадянину України Іщенку Сергію Вікторовичу для ведення особистого селянського господарства».

937-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки  громадянці України Свідовій Світлані Сергіївні  для ведення особистого селянського господарства».

938-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки  громадянину України Лунгу Нелі Геннадіївні для ведення особистого селянського господарства».

939-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки  громадянці України Кулінці Любові Іванівні  для ведення особистого селянського господарства».

940-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки  громадянці України Тихончик Олені Миколаївні для ведення особистого селянського господарства».

941-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки  громадянці України Троян Анні Іванівні  для ведення особистого селянського господарства».

942-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки  громадянці України Троян Анастасії Іванівні  для ведення особистого селянського господарства».

943-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки  громадянину України Лаппі Сергію Дмитровичу для ведення особистого селянського господарства».

944-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки  громадянину України Трояну Ігорю Сергійовичу для ведення особистого селянського господарства».

945-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки  громадянці України Скарецькій Ларисі Павлівні  для ведення особистого селянського господарства».

946-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки  громадянину України Скарецькому Євгену Леонідовичу для ведення особистого селянського господарства».

947-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Зубу Михайлу Володимировичу для ведення особистого селянського господарства».

948-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Зуб Ірині Геннадіївні для ведення особистого селянського господарства».

949-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Зубу Володимиру Володимировичу для ведення особистого селянського господарства».

950-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Паламарчук Марії Сергіївні для ведення особистого селянського господарства».

951-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Желязковій Любові Павлівні для ведення особистого селянського господарства».

952-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Мунтяну Наталії Михайлівні для ведення особистого селянського господарства».

953-VIII «Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення, передачу безоплатно у власність земельної ділянки громадянину України Ільницькому Володимиру Ярославовичу   для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)».

954-VIII «Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення ) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості), передачу безоплатно у власність земельної ділянки громадянці України Свідовій Світлані Сергіївні  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ( присадибна ділянка )».

955-VIII «Про надання згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельних ділянок комунальної власності».

956-VIII «Про надання згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельних ділянок комунальної власності».

957-VIII «Про внесення змін до рішення Цебриківської селищної ради № 818-VІІІ від 06.08.2021 року   «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Степаненку Володимиру Петровичу для ведення особистого селянського господарства»».

958-VIII «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), передачу земельної  ділянки безоплатно у спільну часткову власність гр. Платонову Анатолію Анатолійовичу, гр. Платонову Віталію Анатолійовичу для будівництва та обслуговування житлового будинку , господарських будівель і споруд ( присадибна ділянка )».

959-VIII «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), передачу земельної  ділянки безоплатно у власність гр. Гончаренко Катерині Михайлівні для будівництва та обслуговування житлового будинку , господарських будівель і споруд ( присадибна ділянка )».

960-VIII «Про  затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки гр. Тороповій Катерині Андріївні для ведення особистого селянського господарства».

961-VIII «Про  затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки гр. Гальченко Олені Михайлівні для ведення особистого селянського господарства».

962-VIII «Про  затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки гр. Волянському Ярославу Ярославовичу для ведення особистого селянського господарства».

963-VIII «Про  затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки гр. Кукуєту Ірині Федорівні для ведення особистого селянського господарства».

964-VIII «Про  затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки гр. Шпак Людмилі Вікторівні для ведення особистого селянського господарства».

965-VIII «Про  затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки гр. Цуркану Андрію Анатолійовичу для ведення особистого селянського господарства».

966-VIII «Про  затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки гр. Чупі Ірині Миколаївні для ведення особистого селянського господарства».

967-VIII «Про  затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки гр. Платонову Віталію Івановичу для ведення особистого селянського господарства».

968-VIII «Про  затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки гр. Платоновій Вірі Іванівні для ведення особистого селянського господарства».

969-VIII «Про  затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки гр. Ткаченко Катерині Іванівні для ведення особистого селянського господарства».

970-VIII «Про  затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки гр. Ткаченку Геннадію Івановичу для ведення особистого селянського господарства».

971-VIII «Про  затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки гр. Ткаченку Олександру Івановичу для ведення особистого селянського господарства».

972-VIII «Про  затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки гр. Ткаченко Наталії Іванівні для ведення особистого селянського господарства».

973-VIII «Про  затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки гр. Молодець Оксані Миколаївні для ведення особистого селянського господарства».

974-VIII «Про  затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки гр. Усатюк Ірині Володимирівні для ведення особистого селянського господарства».

975-VIII «Про  затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки гр. Лановому Євгену Євгеновичу для ведення особистого селянського господарства».

976-VIII «Про  затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки гр. Чухненко Тетяні Валентинівні для ведення особистого селянського господарства».

977-VIII «Про  затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки гр. Чухнєнко Світлані Вікторівні для ведення особистого селянського господарства».

978-VIII «Про  затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки гр. Волинцю Василю Ігоровичу для ведення особистого селянського господарства».

979-VIII «Про  затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки гр. Косенко Вікторії Олександрівні для ведення особистого селянського господарства».

980-VIII «Про  затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки гр. Свідовій Оксані Павлівні для ведення особистого селянського господарства».

 981-VIII «Про  затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки гр. Бурлаченку Павлу Павловичу для ведення особистого селянського господарства».

982-VIII «Про  затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки гр. Маруняк Аліні Андріївні для ведення особистого селянського господарства».

983-VIII «Про  затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки гр. Маруняк Анні Андріївні для ведення особистого селянського господарства».

984-VIII «Про  затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки гр. Обнявко Раїсі Дмитрівні для ведення особистого селянського господарства».

985-VIII «Про  затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки гр. Скопенко Тетяні Михайлівні для ведення особистого селянського господарства».

986-VIII «Про  затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки гр. Пастушенку Віктору Павловичу для ведення особистого селянського господарства».

987-VIII «Про надання згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності».

988-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Платоновій Світлані Степанівні для ведення особистого селянського господарства».

989-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Макогону Анатолію Дмитровичу для ведення особистого селянського господарства».

990-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки громадянину України: Чижикову Віктору Івановичу   для ведення особистого селянського господарства».

991-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки громадянину України: Каблашу Дмитру Володимировичу   для ведення особистого селянського господарства».

992-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки громадянину України: Каблашу Володимиру Олексійовичу   для ведення особистого селянського господарства».

993-VIII «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці  України Мартинюк Олені Андріївні для ведення особистого селянського господарства».

994-VIII «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину  України Мартинюку Миколі Миколайовичу для ведення особистого селянського господарства».

995-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  для ведення особистого селянського господарства».

996-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  для ведення особистого селянського господарства».

997-VIII «Про надання дозволу на розроблення технічної документації».

 

ПРОТОКОЛ № ХVІІ пленарного засідання сімнадцятої сесії VIIІ скликання

 

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь