Цебриківська громада
Одеська область, Роздільнянський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

18 сесія VIII скликання 21 жовтня 2021 року

Дата: 26.10.2021 13:19
Кількість переглядів: 453

Реєстр

Рішень Цебриківської селищної ради

Роздільнянського району Одеської області

прийнятих на засіданні ХVІІІ сесії VIII cкликання 21.10.2021 року

 

№ 998-VIII «Про внесення змін до Програми «Забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування осіб та молоді з їх числа на 2021 рік»».

№ 999-VIII «Про визначення предмету закупівлі житла та земельної ділянки  для будівництва і обслуговування житлового будинку (присадибної ділянки) для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа».

№ 1000-VIII «Про внесення змін до рішення Цебриківської селищної ради № 134-VIII  від 29.01.2021 р. «Про затвердження на 2021 рік переліку об’єктів та видів  безоплатних суспільно корисних робіт для відбування порушниками покарання у виді громадських робіт та адміністративного стягнення у виді громадських робіт на 2021 рік відповідно до ст. 56 ККУ, ст. 36 КВК України, ст.ст. 30-1, 321-1 КУпАП»».

№ 1001-VIII «Про внесення змін до рішення Цебриківської селищної ради № 135-VIII від 29.01.2021 року «Про затвердження на 2021 рік переліку об’єктів та видів  оплачуваних суспільно корисних робіт для відбування порушниками адміністративного стягнення у виді суспільно корисних робіт на 2021 рік, відповідно до ст.ст. 31-1, 325-1 КУпАП»»

№ 1002-VIII «Про внесення змін до цільової  Програми соціальної підтримки населення Цебриківської селищної ради  на 2021-2023 роки «ЗАХИСТ І ТУРБОТА», затвердженої рішенням № 61-VIII  від 24.12.2020 р.»

№ 1003-VIII «Про затвердження Програми використання коштів фонду охорони навколишнього природного середовища Цебриківської територіальної громади на 2021 рік»

№ 1004-VIII «Про внесення змін до Програми по локалізації та ліквідації амброзії полинолистої та інших карантинних рослин на території  Цебриківської селищної ради на 2021-2024 роки»

№ 1005-VIII «Про внесення змін до Програми  фінансової підтримки комунального підприємства «Ринок Цебриківський» на 2021 рік»

№ 1006-VIII «Про внесення змін до програми розвитку і підтримки КНП «Цебриківський центр первинної медичної (медико-санітарної) допомоги» Цебриківської селищної ради на 2021 рік, затвердженої рішенням № 68- VIII від 24.12.2020 року».

№ 1007-VIII «Про внесення змін і доповнень до рішення селищної ради від 30 грудня 2020 року    № 79-VIII ск. «Про селищний бюджет на 2021 рік»».

№ 1008-VIII «Про внесення змін до рішення № 153-УІІІ від 12.03.2021 року « Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо встановлення ( зміни ) меж смт Цебрикове, с. Іринівка, с. Малоцебрикове, с. Ольгинове Великомихайлівського району Одеської області»».

№ 1009-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки  громадянці України Гриценко Тетяні Григорівні  для ведення особистого селянського господарства».

№ 1010-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки  громадянці України Бісеровій Тетяні Володимирівні  для ведення особистого селянського господарства».

№ 1011-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки  громадянину України Кацану Дмитру Андрійовичу для ведення особистого селянського господарства».

№ 1012-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки  громадянці України Тімохіній Лілії  Семенівні  для ведення особистого селянського господарства».

№ 1013-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки  громадянину України Касанджій Валентині Вікторівні для ведення особистого селянського господарства».

№ 1014-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки  громадянці України Ставінській Вікторії Анатоліївні  для ведення особистого селянського господарства»

№ 1015-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки  громадянці України Бондар Олені Петрівні для ведення особистого селянського господарства».

№ 1016-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки  громадянці України Дацько Альоні Олександрівні  для ведення особистого селянського господарства».

№ 1017-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки  громадянці України Чупі Наталії Франківні  для ведення особистого селянського господарства».

№ 1018-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки  громадянину України Кацану Роману Анатолійовичу для ведення особистого селянського господарства».

№ 1019-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки  громадянину України Марчуку Володимиру Леонідовичу для ведення особистого селянського господарства».

№ 1020-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки  громадянці України Качур Наталії Анатоліївні  для ведення особистого селянського господарства».

№ 1021-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки  громадянину України Дацьку Івану Олександровичу для ведення особистого селянського господарства».

№ 1022-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки  громадянину України Присяжнюку Петру Андрійовичу для ведення особистого селянського господарства».

№ 1023-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки  громадянину України Маснюку Євгенію Васильовичу для ведення особистого селянського господарства».

№ 1024-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки  громадянину України Русановському Василю Володимировичу для ведення особистого селянського господарства».

№ 1025-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки  громадянину України Граніковському Олександру Миколайовичу для ведення особистого селянського господарства».

№ 1026-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки  громадянину України Марчуку Володимиру Анатолійовичу для ведення особистого селянського господарства».

№ 1027-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки  громадянину України Бабіченку Сергію Геннадійовичу для ведення особистого селянського господарства».

№ 1028-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки  громадянину України Ільїну Олександру Геннадійовичу для ведення особистого селянського господарства».

№ 1029-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки  громадянці України Стельмах Тетяні Андріївні  для ведення особистого селянського господарства».

№ 1030-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки  громадянці України Ткаченко Тетяні Василівні  для ведення особистого селянського господарства».

№ 1031-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки  громадянці України Маруняк Аллі Павлівні  для ведення особистого селянського господарства».

№ 1032-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки  громадянці України Маруняк Валентині Володимирівні  для ведення особистого селянського господарства».

№ 1033-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки  громадянці України Мазаратій Марії Михайлівні  для ведення особистого селянського господарства».

№ 1034-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки  громадянці України Бесараб Тетяні Михайлівні  для ведення особистого селянського господарства».

№ 1035-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки  громадянці України Калиті Катерині Олександрівні  для ведення особистого селянського господарства».

№ 1036-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки  громадянці України Шамамукашвілі Іоані Пилипівні  для ведення особистого селянського господарства».

№ 1037-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки  громадянці України Спатар Віоріці Олександрівні  для ведення особистого селянського господарства».

№ 1038-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки  громадянину України Спатару Федору Сергійовичу для ведення особистого селянського господарства».

№ 1039-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки  громадянину України Скорецькому Сергію Федоровичу для ведення особистого селянського господарства».

№ 1040-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки  громадянці України Чорбі Вікторії Олегівні  для ведення особистого селянського господарства».

№1041-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки  громадянці України Громовій Альоні Йосипівні  для ведення особистого селянського господарства».

№ 1042-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки  громадянину України Бєлєв’яту Олегу Олеговичу для ведення особистого селянського господарства».

№ 1043-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки  громадянину України Павлову Івану Івановичу для ведення особистого селянського господарства».

№ 1044-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки  громадянину України Іовчеву Михайлу Івановичу для ведення особистого селянського господарства».

№ 1045-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки  громадянину України Бушовецькому Йосипу Мазобшовичу для ведення особистого селянського господарства».

№ 1046-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки  громадянину України Бушовецькому Валерію Йосиповичу для ведення особистого селянського господарства».

№ 1047-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки  громадянину України Шналю Івану Афанасійовичу для ведення особистого селянського господарства».

№ 1048-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки  громадянину України Ленок Руслану Йосиповичу для ведення особистого селянського господарства».

№ 1049-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки  громадянці України Паламарчук Марії Сергіївні  для ведення особистого селянського господарства».

№ 1050-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу в оренду земельної ділянки строком 49 ( сорок дев’ять ) років  громадянину України Ковалю Валерію Олександровичу для городництва».

№ 1051-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу в оренду земельної ділянки строком 49 (сорок дев’ять) років  громадянці України Гук Анні Миколаївні для городництва».

№ 1052-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу в оренду земельної ділянки строком 15 ( п’ятнадцять ) років  громадянину України Скорецькому Сергію Федоровичу для сінокосіння і випасання худоби».

№ 1053-VIII «Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення ) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) громадянці України Оржеховській Олені Захарівні  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)».

№ 1054-VIII «Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення ) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості), передачу безоплатно у спільну часткову власність земельної ділянки громадянам України Яхвак Валентині Іванівні,Яхваку Федору Васильовичу, Яхваку Олександру Федоровичу, Яхваку Андрію Федоровичу  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ( присадибна ділянка )».

№ 1055-VIII «Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки громадянці України Корченко Любові Миколаївні  для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)».

№ 1056-VIII «Про  надання дозволу на розробку проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Личаченко Леоніду Павловичу для ведення особистого селянського господарства».

№ 1057-VIII «Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення ) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості), передачу безоплатно у власність земельної ділянки громадянину України Шналю Івану Афанасійовичу  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ( присадибна ділянка )».

№ 1058-VIII «Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості), передачу безоплатно у власність земельної ділянки громадянці України Кучеренко Павліні Іванівні  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)».

№ 1059-VIII «Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення, передачу безоплатно у власність земельної ділянки громадянці України Кучеренко Павліні Іванівні  для ведення особистого селянського господарства».

№ 1060-VIII «Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення ) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості), передачу безоплатно у власність земельної ділянки громадянці України Золотарьовій Марії Михайлівні  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)».

№ 1061-VIII «Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення, передачу безоплатно у власність земельної ділянки громадянці України Золотарьовій Марії Михайлівні  для ведення особистого селянського господарства».

№ 1062-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки  громадянину України Гриценку Миколі Іларіоновичу для ведення особистого селянського господарства».

№ 1063-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу безоплатно у власність земельної ділянки  громадянину України Семашку Сергію Тимофійовичу для ведення особистого селянського господарства».

№ 1064-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність».

№ 1065-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність».

№ 1066-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок сільськогосподарського призначення комунальної власності».

№ 1067-VIII «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), гр. Хоменко Альоні Володимирівні для будівництва та обслуговування житлового будинку , господарських будівель і споруд   (присадибна ділянка)».

№ 1068-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Гончар Надії Миколаївні для ведення особистого селянського господарства».

№ 1069-VIII «Про  затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки гр. Кравченку Олександру Васильовичу для ведення особистого селянського господарства».

№ 1070-VIII «Про  затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки гр. Кравченко Світлані  Володимирівні для ведення особистого селянського господарства».

№ 1071-VIII «Про  затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки гр. Кравченко Раїсі Іванівні для ведення особистого селянського господарства».

№ 1072-VIII «Про  затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки гр. Станєвій Вікторії Ігорівні для ведення особистого селянського господарства».

№ 1073-VIII «Про  затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки гр. Мелешко Карині Олександрівні для ведення особистого селянського господарства».

№ 1074-VIII «Про  затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки гр. Донець Людмилі Олександрівні для ведення особистого селянського господарства».

№ 1075-VIII «Про  затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки гр. Струнчак Інні Олександрівні для ведення особистого селянського господарства».

№ 1076-VIII «Про  затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки гр. Струнчаку Леоніду Михайловичу для ведення особистого селянського господарства».

№ 1077-VIII «Про  затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки гр. Зозулі Олені Миколаївні для ведення особистого селянського господарства».

№ 1078-VIII «Про  затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки гр. Гончару Віктору Анатолійовичу для ведення особистого селянського господарства».

№ 1079-VIII «Про  затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки гр. Мельнику Георгію Федотовичу для ведення особистого селянського господарства».

№ 1080-VIII «Про  затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки гр. Витязю Олександру Івановичу для ведення особистого селянського господарства».

№ 1081-VIII «Про  затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки гр. Ливицькій Тетяні Юріївні для ведення особистого селянського господарства».

№ 1082-VIII «Про  затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки гр. Ливицькому Вадиму Миколайовичу для ведення особистого селянського господарства».

№ 1083-VIII «Про  затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки гр. Ліцовському Богдану Михайловичу для ведення особистого селянського господарства».

№ 1084-VIII «Про  затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки гр. Машкевич Тетяні Миколаївні для ведення особистого селянського господарства».

№ 1085-VIII «Про  затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки гр. Макогону Анатолію Дмитровичу для ведення особистого селянського господарства».

№ 1086-VIII «Про  затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки гр. Онуфрієнку Станіславу Олександровичу для ведення особистого селянського господарства».

№ 1087-VIII «Про  затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки гр. Онуфрієнку Олександру Валентиновичу для ведення особистого селянського господарства».

№ 1088-VIII «Про  затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки гр. Ливицькій Галині Михайлівні для ведення особистого селянського господарства».

№ 1089-VIII «Про  затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки гр. Зданевичу Валерію Івановичу для ведення особистого селянського господарства».

№ 1090-VIII «Про  затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки гр. Платоновій Світлані Степанівні для ведення особистого селянського господарства».

№ 1091-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Мельник Ользі Андріївні для ведення особистого селянського господарства».

№ 1092-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Мельник Валентині Василівні для ведення особистого селянського господарства».

№ 1093-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Беспалько Зорині Сергіївні для ведення особистого селянського господарства».

№ 1094-VIII «Про надання згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності».

№ 1095-VIII «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянам України: Дарієнку Сергію Сергійовичу, Уколовій Аліні Сергіївні, Уколову Олександру Михайловичу, Хоменко Юлії Миколаївні, Хоменко Артему Миколайовичу, Мартинюку Ігорю Васильовичу для ведення особистого селянського господарства».

№ 1096-VIII «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянам України:Капуці Олександру Володимировичу, Капуці Любов Василівні для ведення особистого селянського господарства».

№ 1097-VIII «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці  України Мартинюк Катерині Миколаївні для ведення особистого селянського господарства».

№ 1098-VIII «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці  України Павловській Ілоні Євгенівні для ведення особистого селянського господарства».

№ 1099-VIII «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину  України Павловському Віктору Івановичу для ведення особистого селянського господарства».

№ 1100-VIII «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину  України Скрипнику Віталію Івановичу для ведення особистого селянського господарства».

№ 1101-VIII «Про внесення змін до рішення селищної ради № 190-VII від 07.03.2019 року «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), передачу безоплатно у спільну сумісну власність земельної ділянки гр. Толмачевській Альвіні Захарівні, гр. Веселовій Ніні Петрівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)»».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь