Цебриківська громада
Одеська область, Роздільнянський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Одеська ОДА: Сергій Гриневецький ознайомився з ходом ремонтних робіт в школі спортивної майстерності «Олімпієць»

Дата: 01.12.2021 11:20
Кількість переглядів: 239

 


Голова Одеської обласної державної адміністрації Сергій Гриневецький ознайомився з ходом будівельно-монтажних робіт на одному з об’єктів «Великого Будівництва» – «Одеській обласній школі вищої спортивної майстерності «Олімпієць».

В останні роки будівля, дах та спортивний інвентар, «Олімпійцю» знаходилися не в задовільному стані. Була відсутня система опалення. Єдиний манеж спортивного комплексу «Олімпієць» був побудований ще у 1979 році. Завдяки програмі Президента «Велике Будівництво» проводиться капітальний ремонт: вже замінено вікна спортивної арени та адміністративної будівлі, посилено несучі конструкції та конструкції перекриття адміністративних приміщень, демонтовано підлогу спортивної арени, демонтовано систему опалення, виконання оздоблення фасадів будівлі, виконано пандус, зроблено демонтаж та монтаж внутрішньої каналізації, виконується внутрішнє оздоблення (стелі, підлоги), огородження, виконується благоустрій території, виконано системи пожежної сигналізації та розпочато улаштування покриття манежу покриттям Conipur.

В поточному році на фінансування об’єкту, за рахунок всіх бюджетів передбачені кошти в обсязі 109 429,2 тис.грн., в тому числі з обласного бюджету - 37 079,9 тис.грн.; кошти державного фонду регіонального розвитку - 62 349,3 тис.грн; субвенція з державного бюджету на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій - 10 000,0 тис.грн. Окрім цього, очікується розпорядження Кабінету Міністрів України щодо виділення додаткових коштів державного фонду регіонального розвитку у сумі 8 896,1 тис.грн. Після цього загальний обсяг коштів, який буде спрямований на реалізацію проєкту до кінця року складе 118 325,3 тис.грн.

«Це – знаковий об’єкт для Одещини! Адже саме ця школа, яка здійснює тренування, проведення занять, заходів та підготовку спортсменів у склад резерву, кандидатів та основних збірних національних команд України. Тут виховано багато чемпіонів і Олімпійських ігор, і чемпіонів світу, Європи, і «Олімпієць» заслуговує на те, щоб мати пристойний сучасний вигляд. Доволі складний об’єкт і за технологією, і за проблемними питаннями перегляду проєктно-кошторисної документації. Але переконаний, що десь до середини грудня усі будівельно-монтажні роботи будуть закінчені. Вирішено питання опалення, кондиціювання, повністю переоблаштована технологічна складова, встановлено сучасні прибори. Я думаю, що це буде своєрідний спортивний «магніт» для підготовки олімпійців для участі в змаганнях у Парижі в 2024-му році» - сказав голова Одеської ОДА Сергій Гриневецький.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь