Цебриківська громада
Одеська область, Роздільнянський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПРИВІТАННЯ ЗІ "ВСЕУКРАЇНСЬКИМ ДНЕМ ДОШКІЛЛЯ"

Дата: 27.09.2022 10:25
Кількість переглядів: 218

В.о. голови Цебриківської селищної ради Олена КОСТИК, начальник ССД Тетяна ТИХОНЧИК, ФСР Ольга ЧЕРНЕЦЬКА привітали зі святом співробітників ЗДО ясла-садок «ВЕРБИЧКА» зі «ВСЕУКРАЇНСЬКИМ ДНЕМ ДОШКІЛЛЯ!»

Фото без опису
Дошкільний вік - один з найбільш відповідальних і важливих періодів у житті підростаючого покоління, в якому починається закладання любові до природи, навколишнього світу, любові до Батьківщини. У цей період не тільки закладаються основи світосприйняття і здоров’я дитини, формується особистість і вектор моральності, але і відбувається якесь незриме таїнство, яке відбувається тільки на рубежі поколінь - передача нашої спільної спадщини. Бути вихователем - високе покликання і глибока повага. Від професіоналізму, терпіння і мудрості наших вихователів, уваги до унікального і своєрідного внутрішнього світу дитини, залежить те найдорожче, що у нас є - наше життя і наша надія.

Ви сповна справляєтеся зі своєю місією, даруючи дітям не тільки знання і уміння, але і турботу, душевну теплоту. Ваші вихованці відчувають Ваше добре ставлення до себе. І, повірте, з теплотою в серці, будуть згадувати роки, проведені поруч з Вами.

Бажаємо не розгубити всього цього цінного багажу, щоб кожний новий вихованець міг черпати з цього джерела, як з колодязя, добре, мудре і вічне. Ми всі вдячні за таку важку і корисну працю, адже вихователям ми довіряємо найцінніше. Спасибі Вам велике за Вашу самовіддану працю, за Вашу любов до дітей, за терпіння, за прагнення до роботи. Бажаємо Вам всього найкращого: міцного здоров’я, міцних нервів,  і побільше приємних моментів в житті,  щастя, удачі, сімейного благополуччя, мирного неба! Зі Святом!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь