Цебриківська громада
Одеська область, Роздільнянський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПРИВІТАННЯ ЗІ "ВСЕУКРАЇНСЬКИМ ДНЕМ ДОШКІЛЛЯ"

Дата: 27.09.2022 10:25
Кількість переглядів: 182

В.о. голови Цебриківської селищної ради Олена КОСТИК, начальник ССД Тетяна ТИХОНЧИК, ФСР Ольга ЧЕРНЕЦЬКА привітали зі святом співробітників ЗДО ясла-садок «ВЕРБИЧКА» зі «ВСЕУКРАЇНСЬКИМ ДНЕМ ДОШКІЛЛЯ!»

Фото без опису
Дошкільний вік - один з найбільш відповідальних і важливих періодів у житті підростаючого покоління, в якому починається закладання любові до природи, навколишнього світу, любові до Батьківщини. У цей період не тільки закладаються основи світосприйняття і здоров’я дитини, формується особистість і вектор моральності, але і відбувається якесь незриме таїнство, яке відбувається тільки на рубежі поколінь - передача нашої спільної спадщини. Бути вихователем - високе покликання і глибока повага. Від професіоналізму, терпіння і мудрості наших вихователів, уваги до унікального і своєрідного внутрішнього світу дитини, залежить те найдорожче, що у нас є - наше життя і наша надія.

Ви сповна справляєтеся зі своєю місією, даруючи дітям не тільки знання і уміння, але і турботу, душевну теплоту. Ваші вихованці відчувають Ваше добре ставлення до себе. І, повірте, з теплотою в серці, будуть згадувати роки, проведені поруч з Вами.

Бажаємо не розгубити всього цього цінного багажу, щоб кожний новий вихованець міг черпати з цього джерела, як з колодязя, добре, мудре і вічне. Ми всі вдячні за таку важку і корисну працю, адже вихователям ми довіряємо найцінніше. Спасибі Вам велике за Вашу самовіддану працю, за Вашу любов до дітей, за терпіння, за прагнення до роботи. Бажаємо Вам всього найкращого: міцного здоров’я, міцних нервів,  і побільше приємних моментів в житті,  щастя, удачі, сімейного благополуччя, мирного неба! Зі Святом!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь