Цебриківська громада
Одеська область, Роздільнянський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Робоча нарада заступника начальника Одеської обласної військової адміністрації Ігоря Ткачука щодо облаштування укриттів у закладах освіти в районі

Дата: 24.10.2022 13:59
Кількість переглядів: 145

21 жовтня 2022 року заступник начальника Одеської обласної військової адміністрації Ігор Ткачук спільно з директором Департаменту освіти і науки Одеської обласної військової адміністрації Олександр Лончак з робочим візитом відвідали Роздільнянський район. Основною метою візиту – це організація роботи щодо розселення внутрішньо переміщених осіб з інших регіонів в Роздільнянському районі та облаштування укриттів у закладах освіти. В нараді взяла участь в.о. голови Цебриківської селищної ради Олена КОСТИК.

Під час наради, що пройшла під керівництвом начальника Роздільнянської районної військової адміністрації Сергія Приходька обговорено стан готовності місць компактного проживання внутрішньо переміщених осіб в громадах.

Керівництво Одеської ОВА та Роздільнянської РВА вкотре наголосили на необхідності пошуку та облаштування місць компактного проживання ВПО. Ми повинні бути готовими до прийняття осіб, яких будуть примусово евакуйовувати з територій, де проходить активні бойові дії.

Також представниками влади обговорювалось питання розподілення освітньої субвенції в поточному році.

Також начальник Служби у справах дітей Одеської ОВА Наталія Утюпіна обговорила з присутніми нагальні проблеми, які стосуються зазначеної Служби. Ознайомлюючи учасників наради із завданнями, над якими сьогодні працює служба у справах дітей, вона закликала голів територіальних громад Роздільнянського району посили організаційно-роз’яснювальну роботу серед мешканців громад у напрямку створення патронатних родин.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь