Цебриківська громада
Одеська область, Роздільнянський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Щирі вітання з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва!

Дата: 09.11.2022 16:06
Кількість переглядів: 211

Фото без опису

09 листопада 2022р. у ВОКМС Цебриківської СР за підтримки керівництва Цебриківської СР в.о. голови Цебриківської селищної ради Олени КОСТИК та заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Тетяни МАТРОС відбулося святкове засідання з нагоди Веукраїнського Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва.

Засідання розпочалося з хвилини мовчання. Присутні вшанували пам’ять воїнів, які загинули, захищаючи територіальну цілісність та незалежність України, а також мирних громадян.

В ході зустрічі подяки отримали за активну участь у культурно-мистецькому житті громади, значний внесок у розвиток духовності та формування естетичних смаків населення, піднесення іміджу Цебриківської територіальної громади у культурному просторі України О.Д. Беспалько та творчий колектив Вишневського сільського будинку культури), І.М. Уколова (директор Саханського сільського будинку культури), О.М. Кріль (директор Ольгинівського сільського клубу), І.М. Гук (директор Привільнянського сільського клубу), В.М. Журавчук (директор Нікомаврівського сільського клубу), Н.В. Миськова та творчий колектив Цебриківського селищного будинку культури.

Подяку за активну участь, вагомий особистий вклад у культурно-мистецьке життя громади, компетентність, відповідальність доброзичливість, душевну щедрість і відповільне ставлення до своїх обов'язків, значний внесок у розвиток духовності та формування естетичних смаків населення, піднесення іміджу Цебриківської територіальної громади у культурному просторі України отримала Р.І. Беген, спеціаліст з питань культури ВОКМС Цебриківської СР.

Почесні грамоти за вагомий особистий внесок у розвиток культури та освіти, багаторічну сумлінну працю, високу професійну майстерність, душевну щедрість і відповідальне ставлення до своїх обов'язків та з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек 2022р. отримали директор Т.І. Костик та колектив КЗ "Публічної бібліотеки Цебриківської СР".

"Шановні працівники культури! Люди, які свято бережуть традиції, звичаї, нематеріальну культурну спадщину України, шанують її мову та історію! Цьогоріч своє професійне свято ми святкуємо в дуже нелегкий час, але незважаючи на всі труднощі, дозвольте привітати вас і побажати міцного здоров'я, сил, наснаги, душевного спокою, творчого неспокою, прекрасної музики в серці, гідного пошанування вашої праці, якнайшвидшої перемоги та довгих, мирних літ життя!

Нехай в найближчому часі всі тривоги і хвилювання зникнуть, перетворяться на переможні акорди миру, спокою і добра!

Нехай завжди лунають чарівні мелодії серця, надзвичайні, милозвучні пісні, дотепні жарти, чудові вірші та запальні танці!

Нехай вам на шляху краще зустрічаються фальшиві ноти, бо їх можна виправити, ніж фальшиві люди! Хай вас оточують феєрверки позитивних емоцій, вибухи шампанського, але не військових снарядів! Нехай поруч будуть люди, які завжди надихатимуть вас на творчість!

Дай Боже кожному дочекатися перемоги і відсвяткувати її найкращими заходами, під гучні оплески, за всіма законами драматургії! Зі святом вас!"

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь