Цебриківська громада
Одеська область, Роздільнянський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Цебриківська селищна рада вітає всіх працівників апарату та депутатів з професійним святом – Днем місцевого самоврядування.

Дата: 07.12.2022 08:53
Кількість переглядів: 84

Фото без опису

Цебриківська селищна рада вітає всіх працівників апарату та депутатів з професійним святом – Днем місцевого самоврядування.

Становлення нашої країни, як незалежної держави у великій мірі пов’язано з розвитком місцевої ініціативи, зростання ролі громади та відповідальності кожного її члена за долю свого рідного краю.

День місцевого самоврядування – це свято тих хто працює в органах місцевої влади, депутатів і усіх громадян, виборців, які вболівають за проблеми, дбають про розквіт та зростання нашої громади.

Цей рік особливий, воєнний стан та війна об’єднали всіх жителів, працівників селищної ради, старостинських округів, показали, що  ми разом – велика сила, ми зможемо зробити все для розквіту нашої громади, нашої незламної України. Саме Ви шановні депутати, працівники апарату селищної ради, старости громади, виборці, зробили великий внесок в організацію надання допомоги, підтримки для наших воїнів ЗСУ. Ви всі разом своєю працею, невтомністю, готували і готуєте до нині смаколики для наших воїнів, передаєте теплий одяг, окопні свічки, маскувальні сітки, необхідний інвентар.

Шановні депутати, працівники селищної ради, Ваша наполеглива і самовіддана праця, високий професіоналізм і компетентність, відповідальність та активна громадська позиція є тим внеском у розвиток держави, якого очікують Ваші виборці та інші мешканці Цебриківської територіальної громади. Тому бажаю Вам мужності та здобутків у нелегкій та відповідальній праці, міцного здоров’я, щастя, родинного благополуччя та здійснення всіх життєвих планів та задумів. МИ ПЕРЕМОЖЕМО!

Ваша велика праця – це частка до здобуття ПЕРЕМОГИ!

 

З повагою в.о. селищного голови, секретар            Олена КОСТИК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь