Цебриківська громада
Одеська область, Роздільнянський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

36 сесія VIII скликання 12 січня 2023 року

Дата: 18.01.2023 13:13
Кількість переглядів: 175

РЕЄСТР

Рішень Цебриківської селищної ради

Роздільнянського району Одеської області

прийнятих на засіданні ХХXVI сесії VIII cкликання 12.01.2023 року

№ 1449-VIII "Про план роботи  Цебриківської селищної  ради на 2023 рік"

№ 1450-VIII " Про затвердження Плану соціально-економічного розвитку Цебриківської територіальної громади  на 2023 рік"
№ 1451-VIII " Про закріплення території обслуговування за закладами освіти Цебриківської селищної ради"
№ 1452-VIII " Про затвердження  Програми проведення культурно - масових заходів на  2023  рік"
№ 1453-VIII " Про затвердження Програми спортивного розвитку та спортивного виховання дітей та молоді на  2023 рік"
№ 1454-VIII " Про затвердження цільової Програми соціальна підтримка дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування на 2023 рік."
№ 1455-VIII " Про затвердження Програми «Забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування осіб та молоді з їх числа» на 2023 рік».
№ 1456-VIII " Про затвердження на 2023 рік переліку об’єктів та видів  безоплатних суспільно корисних робіт для відбування засудженими покарання у виді громадських робіт та порушниками  на яких накладено адміністративне стягнення у виді громадських робіт на території Цебриківської селищної ради Роздільнянського району Одеської області відповідно до ст. 56 ККУ, ст. 36 КВК України, ст.ст. 30-1, 321-1 КУпАП."
№ 1457-VIII  " Про затвердження на 2023 рік переліку об’єктів та видів  оплачуваних суспільно корисних робіт для відбування порушниками адміністративного стягнення у виді суспільно корисних робіт, відповідно до ст.ст. 31-1, 325-1 КУпАП"
№ 1458-VIII " Про затвердження Програми цивільного захисту населення Цебриківської територіальної громади на 2023  - 2025 роки".
№ 1459-VIII "Про внесення змін до рішення № 1355- VIII від 04 лютого 2022 року «Про затвердження Програми «Попередження дитячої безпритульності та бездоглядності, розвитку сімейних форм виховання дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та захисту прав дітей на території Цебриківської селищної ради на 2022-2023 роки».
№ 1460-VIII " Про внесення  змін  до рішення від 14 грудня 2022 року №1447-VIIІ ск. «Про селищний бюджет Цебриківської селищної ради Роздільнянського району Одеської області  на 2023 рік».

№ 1461- VIII "Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення ( відновлення ) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність земельної ділянки  гр. Тростенюку В’ячеславу Анатолійовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)"

№ 1462- VIII "Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення ( відновлення ) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність земельної ділянки  гр. Грабовенко Янки Михайлівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)"

№1463- VIII "Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення ( відновлення ) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність земельної ділянки  гр. Качуру Михайлу Володимировичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

№ 1464- VIII "Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення ( відновлення ) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність земельної ділянки  гр. Маснюк Лідії Андріївні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

№ 1465- VIII "Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення ( відновлення ) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність земельної ділянки  гр. Попович Катерині Петрівні для будівництва і обслуговування житловогобудинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
№ 1466- VIII "Про передачу безоплатно у власність земельної ділянки  гр. Дячинській Наталії Миколаївні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибнаділянка).
№ 1467- VIII "Про передачу земельної ділянки в оренду на строк 49 (сорок дев’ять) років Товариству з обмеженою відповідальністю «ГАРАНТ-МАНЬКО» для іншого сільськогосподарського призначення.
№ 1468-VIII "Про внесення змін до рішення № 1445- VIII від 14 грудня 2022 року «Про затвердження Програми  фінансової підтримки комунального підприємства «Ринок Цебриківський» на 2023 рік».


ПРОТОКОЛ № ХХХVІ пленарного засідання тридцять шостої сесії VIIІ скликання.




 

 


 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь