Цебриківська громада
Одеська область, Роздільнянський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проведено нараду щодо рекрутингової кампанії «Гвардія наступу» на території Цебриківської громади

Дата: 07.03.2023 11:11
Кількість переглядів: 126

Фото без опису

Про стан проведення мобілізаційних заходів та здійснення національної кампанії рекрутингу «Гвардія наступу», учасників якої чекає навчання і підготовка до національного спротиву, говорили під час виїзної наради з керівниками підприємств і установ Цебриківської селищної ради начальник Роздільнянської РВА Сергій Приходько, представники національної поліції, Державної прикордонної служби та Роздільнянського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

«Гвардія наступу» – це унікальна національна кампанія, що має на меті формування нових штурмових бригад у складі Національної гвардії України, Національної поліції України та Державної прикордонної служби України, які звільнятимуть тимчасово окуповані території України. Саме добровольці є кістяком незламного духу українського війська. Бригади матимуть найсучасніше обладнання, техніку, зброю. Головна мета – отримати нові, добре оснащені загартовані бойові формування, які будуть посилювати нашу оборону», – зазначив очільник району.

Також присутні приділили увагу організації інформування населення громади, особливо чоловіків, щодо основних переваг проходження військової служби. Обговорили проблемні питання, які виникають у процесі оповіщення населення щодо мобілізації та шляхів їх вирішення.


Фото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь