Цебриківська громада
Одеська область, Роздільнянський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Стартує другий етап прийому заяв від ветеранів й ветеранок, які мають інвалідність І або ІІ групи внаслідок війни, на отримання грошової допомоги від Червоного Хреста України.

Дата: 22.03.2023 15:58
Кількість переглядів: 109

Фото без опису

Наступні 15 тисяч заявників можуть подати заяву на порталі Е-ветеран за посиланням: https://eveteran.gov.ua/…/nadannya-pidtrimki-osobam-z

➡️ Детальну інструкцію про це дивіться у відео: https://youtu.be/7LGOIzH6_H8 або читайте за посиланням https://bit.ly/3ZhnKlf

☝️ Хто може отримати допомогу?

Проєкт поширюється на повнолітніх громадян України, яким відповідно до Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту” надано статус особи з інвалідністю внаслідок війни І або ІІ групи, та відомості про яких внесені до Єдиного державного реєстру ветеранів війни.

Особи з інвалідністю І або ІІ групи внаслідок війни зможуть отримати грошову допомогу одноразово одним платежем на банківський рахунок заявника у розмірі 4 000 гривень на місяць. Виплати будуть здійснюватися протягом чотирьох місяців незалежно від отримання ними інших видів допомоги.

ℹ️ Більше про проєкт: https://bit.ly/40jDAfE

❗Звертаємо вашу увагу, що подача заявки на отримання грошової допомоги – безкоштовна та заповнюється отримувачем самостійно. Не передавайте свої особисті дані третім особам!

Мінветеранів висловлює щиру вдячність партнерам. Так, технічна реалізація автоматичної послуги стала можливою завдяки підтримці Програма реінтеграції ветеранів IREX за підтримки Державного департаменту США, у співпраці з «Проєкт підтримки Дія», що впроваджується @UNDP Ukraine / ПРООН в Україні за підтримки Швеції (Embassy of Sweden in Kyiv ), та проєктом EU4DigitalUA , що фінансується Європейським Союзом.

Джерело Мінветеранів


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь