Цебриківська громада
Одеська область, Роздільнянський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

International Rescue Committee (Міжнародний комітет порятунку): готові допомагати

Дата: 24.03.2023 11:03
Кількість переглядів: 193

 Фото без опису

В.о. голови Цебриківської селищної ради Олена КОСТИК та заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Тетяна МАТРОС зустріли представників International Rescue Committee (Міжнародний комітет порятунку). IRC реагує на гуманітарні кризи світу та допомагає людям. Представники організації завітали до Цебриківської територіальної громади аби визначити потреби ВПО, що проживають на території громади з метою надати їм допомогу. Обговорювалися питання щодо надання психологічної допомоги ВПО, а також дітям з інвалідністю, що проживають у громаді. 

   Цебриківська селищна рада відкрита до співпраці, адже зацікавлена в створенні комфортних умов для проживання ВПО в громаді та задовільненні їхніх потреб. Велика подяка за візит представникам International Rescue Committee (Міжнародний комітет порятунку). Сподіваємося на плідну співпрацю. Разом до ПЕРЕМОГИ!  

Довідка. International Rescue Committee (Міжнародний комітет порятунку) заснований у 1933 році на прохання Альберта Ейнштейна. IRC пропонує життєво необхідну допомогу та допомогу біженцям, які змушені тікати від війни чи катастрофи.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь