Цебриківська громада
Одеська область, Роздільнянський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Програма «Ти як?» – це сукупність проєктів, які розробляють різні міністерства, щоб створити у державі нову екосистему турботи про ментальне здоров’я.

Дата: 21.04.2023 10:51
Кількість переглядів: 71

Програма «Ти як?» – це сукупність проєктів, які розробляють різні міністерства, щоб створити у державі нову екосистему турботи про ментальне здоров’я.

Нещодавно відбувся дводенний мозковий штурм «Координація. Спроможність. Сталість». Міністри і заступники міністерств, державних служб, представники Офісу Президента, Офісу генерального прокурора, сектору безпеки і оборони зібралися разом, щоб розповісти одне одному про проєкти, розроблені у межах програми; спільно опрацювати та протестувати їх. А також пропрацювати спільні дії у впровадженні психосоціальних послуг.

«Міністерства наразі розробляють власні програми у сфері психологічної допомоги. Але щоб кожен напрям спрацював якнайкраще, потрібно скоординуватися й об’єднати зусилля», – каже Ірина Верещук.

Відновимо людину – людина відновить все 

***

Супроводження розробки та впровадження Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» забезпечує Координаційний центр психічного здоров'я при Кабінеті Міністрів України за експертного партнерства та підтримки ВООЗ. Майданчиком для ухвалення рішень є Міжвідомча координаційна рада з питань охорони психічного здоров’я та надання психологічної допомоги при Кабінеті Міністрів України.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь