Цебриківська громада
Одеська область, Роздільнянський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

39 сесія VIII скликання 25 квітня 2023 року

Дата: 01.05.2023 15:00
Кількість переглядів: 103

РЕЄСТР

Рішень Цебриківської селищної ради

Роздільнянського району Одеської області

прийнятих на засіданні ХХXIХ сесії VIII cкликання 25.04.2023 року

№ 1499 -VIII «Про затвердження Програми утримання та ремонту автомобільних доріг загального користування місцевого значення та вулиць і доріг комунальної власності Цебриківської  селищної  територіальної громади» на 2023- 2024 роки

№ 1500 -VIII «Про заходи щодо збереження від пошкоджень кабельних ліній зв’язку на території Цебриківської селищної ради»

1501-VIІI «Про внесення  змін  та доповнень до рішення від 14 грудня 2022 року №1447-VIIІ ск. «Про бюджет Цебриківської селищної територіальної громади  на 2023 рік»

№ 1502-VIII «Про внесення змін до рішення № 1446- VIII  від 14 грудня 2022 року «Про затвердження Програми розвитку і підтримки КНП «Цебриківський центр первинної медичної (медико-санітарної) допомоги» Цебриківської селищної ради на 2023 рік».

№ 1503-VIII «Про внесення змін до рішення № 1445 -VIII  від 14 грудня  2022 року «Про затвердження Програми  фінансової підтримки комунального підприємства «Ринок Цебриківський» на 2023 рік».

№ 1504-VIII «Про встановлення тарифу на ринковий збір КП «Ринок Цебриківський»».

№ 1505 -VIII «Про Порядок проведення конкурсу на визначення опорного закладу освіти без філій Цебриківської селищної ради  та затвердження складу конкурсної комісії»

№ 1506-VIII  " Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність земельної ділянки гр. Грекову Сергію  Олександровичу для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

№ 1508-VIII " Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність земельної ділянки гр. Кухарчук Галині Михайлівні для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

№ 1509-VIII " Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність земельної ділянки гр. Хаврук Ользі Іванівні для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

№ 1510-VIII " Про внесення змін до рішення сесії"

 

 

 

ПРОТОКОЛ № ХХХІХ

пленарного засідання тридцять дев’ятої сесії VIII скликання

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь