Цебриківська громада
Одеська область, Роздільнянський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулась спільна нарада фахівців Басейнового управління та громад району

Дата: 12.05.2023 16:48
Кількість переглядів: 69

12 квітня 2023 року відбулась спільна нарада фахівців Басейнового управління водних ресурсів річок Причорномор’я та нижнього Дунаю (далі БУВР) з представниками територіальних громад та комунальних підприємств Роздільнянського району. Від Цебриківської селищної ради були присутні відповідальні особи - заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Тетяна МАТРОС та Ольга ТИМКІВ.

За дорученням начальника Роздільнянської районної військової адміністрації Сергія Приходька, його заступник Наталія Шличок спільно з фахівцями Роздільнянської РВА взяли участь у засіданні.

На початку зустрічі в.о. начальника Басейнового управління водних ресурсів річок Причорномор’я та нижнього Дунаю  Олегом Чижиком було зазначено, що для відповідності національної водної політики європейським вимогам управлінням розробляються плани, які передбачають єдині з ЄС системи оцінки стану вод та єдині стратегії управління річковими басейнами. План складається з двох частин – оцінкою стану водних частин та програми заходів для досягнення «доброго» стану вод.

Обговорені питання щодо покращення екологічного, хімічного стану поверхневих водних об’єктів, а також заходи направлені на зменшення впливу гідроморфологічних змін та на вирішення проблем, пов’язаних із забрудненням побутовими відходами, в тому числі пластиком.

У ході зустрічі розглянуто зразки заповнення таблиць до Програми заходів, спрямованої на розв’язання водно-екологічних проблем та надано рекомендації щодо підготовки проектно-кошторисної документації.

Зустріч була спрямована на покращення взаємодії представників органів виконавчої влади, територіальних громад Роздільнянського району та БУВР річок Причорномор’я та нижнього Дунаю при підготовці Програми заходів Планів управління річковими басейнами.

В ходу зустрічі  розглянуто багато питань та надано вичерпні відповіді, що дозволить плідно співпрацювати надалі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь