Цебриківська громада
Одеська область, Роздільнянський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Начальник Роздільнянської районної держаної адміністрації Сергій Приходько  здійснив робочу зустріч з в.о. голови громади Оленою Костик, з метою вирішення питання  організації  створення  ЦНАПу на території  Цебриківської селищної громади.

Дата: 24.05.2023 16:44
Кількість переглядів: 45

Відповідно до п. 4 та 5 Прикінцевих та перехідних положень Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо оптимізації мережі та функціонування центрів надання адміністративних послуг та удосконалення доступу до адміністративних послуг, які надаються в електронній формі» селищним, сільським радам з населенням менше  ніж 10 тисяч мешканців необхідно утворити ЦНАП   у термін до 01.01.2024 року.

В 7 територіальних громадах Роздільнянського району створені відділи надання адміністративних послуг або  центри, залишились дві громади де цей процес ще не завершений.

З метою вирішення питання  організації  створення  ЦНАПу на території  Цебриківської селищної громади, 24 травня 2023 року начальник Роздільнянської районної держаної адміністрації Сергій Приходько  здійснив робочу зустріч з в.о. голови громади Оленою Костик.

Під час візиту оглянуті приміщення для розташування ЦНАПу та обговорені   проблемні питання.

Сергій Миколайович зауважив, що при прийнятті рішення про створення ЦНАП важливо, щоб була підтримка його функціонування та матеріально-технічного забезпечення з боку громади та з боку  місцевих депутатів.  Крім того, необхідно  визначитись  з  моделлю ЦНАП, його організаційно-правовою формою, із  структурою, з переліком  послуг які будуть надаватись населенню.

В свою чергу  Олена Тодеївна погодилась з  важливістю створення  структурного підрозділу з надання  адміністративних послуг в громаді, адже для населення  зручніше отримати ту чи іншу послугу у своїй громаді ніж їхати до  іншої громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь