Цебриківська громада
Одеська область, Роздільнянський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Координатори Всеукраїнської програми ментального здоров’я налагоджують співпрацю з Технічною робочою групою з психічного здоров’я та психосоціальної підтримки (ТРГ з ПЗПСП), яка в Україні очолюється World Health Organization (WHO) та International Me

Дата: 14.08.2023 16:36
Кількість переглядів: 40

Фото без опису

Координатори Всеукраїнської програми ментального здоров’я налагоджують співпрацю з Технічною робочою групою з психічного здоров’я та психосоціальної підтримки (ТРГ з ПЗПСП), яка в Україні очолюється World Health Organization (WHO) та International Medical Corps. Спільну діяльність на регіональному рівні обговорили під час засідання Регіональної технічної робочої групи з ПЗПСП Київського хабу, що охоплює Київ, Київську, Сумську, Черкаську та Чернігівську області.

🔹Зокрема обговорили посилення спроможностей у спільній діяльності з регіональними координаторами Всеукраїнської програми ментального здоров'я за ініціативою Олена Зеленська. Як доповіла експертка з психічного здоров’я Координаційний центр КМУ / Mental Health UA Ольга Горбаньова, наразі вже вибудована система взаємодій, у всіх областях призначені регіональні координатори програми, вони вже приступили до роботи й готові до спільнодії з усіма стейкхолдерами. Зокрема, вони вже здійснюють аудит потреб з психосоціальної допомоги на місцях. Під час анкетування досліджується питання, кому потрібна підтримка, хто та де може її надавати. Це робиться аби визначити точки докладання першочергових зусиль щодо вдосконалення вже наявних сервісів.

🔸Також під час зустріч відбулося представлення регіональних координаторів Всеукраїнської програми ментального здоров’я. В місті Київ відповідальна – Anastasiia Liadneva, в Київський області – Віолетта Дворнікова, Черкаській - Вікторія Шепіль.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь