Цебриківська громада
Одеська область, Роздільнянський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ТРЕТІЙ САМІТ ПЕРШИХ ЛЕДІ ТА ДЖЕНТЕЛЬМЕНІВ.

Дата: 04.09.2023 15:47
Кількість переглядів: 42

Фото без опису

«Ти як?» Із цим запитанням Олена Зеленська звернулася до українців через Програму ментального здоров'я і закликала кожного чесно відповісти насамперед самому собі. А водночас з’ясувати, що допомагає нам триматися, навіть коли сил триматися вже немає.

«Ментальне здоров'я: стійкість та крихкість майбутнього» — головна тема цьогорічного Саміту перших леді та джентльменів, який відбудеться в Києві 6 вересня. Міжнародну діалогову платформу Олена Зеленська заснувала в 2021 році з метою шукати рішення гуманітарних проблем світу та реалізувати спільні проєкти задля добробуту людей.

Уже третій Саміт не обмежиться нагальними питаннями для України у війні. Перші леді та джентльмени інших країн, лідери громадських думок, знаменитості обговорять актуальні проблеми світу, який досі оговтується від пандемії, землетрусів у Туреччині та Сирії, масштабних лісових пожеж. Порушать проблеми у сфері ментального здоров’я, розглянуть проєкти, покликані навчати дорослих і дітей піклуватися про себе.

У свою чергу, гості та глядачі Саміту зможуть ознайомитися із результатами глобальних соціологічних досліджень, заслухати висновки щодо певних гіпотез, побудовані на міжнародних опитуваннях.

▶️ 6 вересня долучайтеся до трансляції Саміту на YouTube-каналі Summit of First Ladies and Gentlemen. Станьте частиною міжнародного майданчика, який порушує актуальні питання людства.

Summit of First Ladies and Gentlemen


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь