Цебриківська громада
Одеська область, Роздільнянський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В.о. голови Цебриківської селищної ради Олена Костик взяла участь у апартній нараді, яка пройшла під керівництвом Сергія Приходька, голови районної державної адміністрації

Дата: 25.09.2023 16:08
Кількість переглядів: 43

Фото без опису

25 вересня 2023 року під керівництвом Сергія Приходька, голови районної державної адміністрації, відбулась апаратна нарада за участю заступників голови та керівників структурних підрозділів районної державної адміністрації, під час якої заслухані актуальні питання.

На початку засідання державні службовці вшанували хвилиною мовчання пам’ять загиблих, які віддали своє життя за Україну.

Фото без опису


На порядку денному розглянуті питання звітування Лиманської, Цебриківської та Великомихайлівської громад з виконання делегованих повноважень органів виконавчої влади за І півріччя 2023 рік.

Доповідачами були доведені основні напрями роботи рад з виконання делегованих повноважень виконаних органів у таких сферах як: фінансова та бюджетна політика; розвиток інфраструктури та благоустрій території громади; надання адміністративних послуг; розвиток торгівлі, сфери послуг; транспортно-комунікаційний комплекс; житлово-комунальне господарство та інше.

Фото без опису

З питання підготовки житлово-комунального господарства до осінньо-зимового періоду 2023-2024 років інформувала начальник відділу з питань інфраструктури, містобудування та архітектури, житлово-комунального господарства та екології РВА Вікторія Литвин.

Доповідачем зазначено, що готовність об’єктів комунальної та соціальної сфери, а також енергетичної інфраструктури до проходження осінньо-зимового періоду в Роздільнянському районі становить 90 %.     

Фото без опису

Завідувач сектору інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РВА Ольга Ладунська-Амонс інформувала присутніх, що Національний банк України ініціював початок нової хвилі благодійної акції “Смілива гривня”. Упродовж наступних трьох місяців – з 4 вересня до 30 листопада 2023 року – по всій Україні триватиме збір монет номіналами 10, 50 копійок та 1, 2, 5 і 10 гривень. Сума зібраних коштів буде перерахована на потреби Збройних Сил України.

Усім небайдужим запропоновано взяти участь у благодійній акції “Смілива гривня” по збору коштів для допомоги українській армії.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь