Цебриківська громада
Одеська область, Роздільнянський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Ментальне здоров'я з «Активними Парками. Цебрикове.» Проходить дуже активно! А «Ви Як»? Бажаєте приєднатися до Активних Парків . Цебрикове з Людмилою Шевченко!

Дата: 21.11.2023 11:39
Кількість переглядів: 50

Ментальне здоров'я з «Активними Парками. Цебрикове.» Проходить дуже активно!

А «Ви Як»? Бажаєте приєднатися до Активних Парків . Цебрикове з Людмилою Шевченко!

Фото без опису

Скандинавська ходьба – це фізична активність, яка включає в себе ходьбу з використанням спеціальних палиць, схожих на лижні палки. Цей вид занять походить зі скандинавських країн і завдяки своїм численним користям завоював популярність у всьому світі. Унікальність методу полягає також у тому, що під час занять хребет і колінні суглоби отримують мінімальне навантаження. Скандинавську ходьбу рекомендують, якщо не хочеться відвідувати тренажерні зали. Лікарі радять cкандинавську ходьбу в якості профілактики серцево-судинних хвороб, інсультів, інфарктів. За її допомогою можна профілактувати й другий етап розвитку цукрового діабету. На відміну від звичайної ходьби, яка задіює 70% м'язів, її скандинавський варіант розвиває 90% м'язової мускулатури.

Люди з лижними палками в руках, що йдуть асфальтом, викликають усмішку у людей, які дивляться на це дійство. Але почитавши трохи про скандинавську ходьбу, та хоч раз спробувавши цей вид занять, всі в один голос говорять, що цей вид спорту якраз для мене! Бігати не всі полюбляють, а ходити – ходять, і чому б не отримати додаткову користь та задоволення? З палицями можна подолати більшу відстань, ніж при звичайній ходьбі. Це допомагає спалити побільше калорій і швидше схуднути.

Результати помітні стають відразу, по-перше заряджаєшся енергією. По-друге, руки болять наступного дня, а також м'язи плечового поясу. І в процесі прогулянки відчуваєш – усе "горить", йде туди навантаження. Цей вид фізкультури підвищує витривалість.

Під час ходьби з палицями задіяні практично всі м’язи верхньої частини корпусу, які майже не використовуються протягом дня (хоча б при звичайній ходьбі). Зокрема, плечового поясу, спини, пресу, грудей тощо. Тож ходіть та будьте здорові!

 

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь