Цебриківська громада
Одеська область, Роздільнянський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

47 сесія VIII скликання 14 грудня 2023 року

Дата: 20.12.2023 16:14
Кількість переглядів: 206

РЕЄСТР

Рішень Цебриківської селищної ради

Роздільнянського району Одеської області

прийнятих на засіданні ХХXХVII сесії VIII cкликання 14.12.2023 року

№ 1656-VIII «Про внесення  змін  та доповнень до рішення від 14 грудня 2022 року №1447-VIIІ ск. «Про бюджет Цебриківської селищної територіальної громади  на 2023 рік»»

№ 1657-VIII «Про бюджет Цебриківської селищної територіальної громади на 2024 рік»

№1658-VIII «Про внесення змін до рішення № 1446- VIII  від 14 грудня 2022 року «Про затвердження Програми розвитку і підтримки КНП «Цебриківський центр первинної медичної (медико-санітарної) допомоги» Цебриківської селищної ради на 2023 рік».»

№ 1659-VIII «Про затвердження Програми  фінансової підтримки комунального підприємства «Ринок Цебриківський» на 2024 рік»

№ 1660 –VІII «Про затвердження штатного розпису комунального підприємства «Ринок Цебриківський»  на 2024 рік»

№ 1661-VIII  "Про затвердження Програми розвитку і підтримки КНП «Цебриківський центр первинної медичної (медико-санітарної) допомоги» Цебриківської селищної ради на 2024 рік."

№1662-VIII «Про затвердження штатного розпису КНП «Цебриківський центр первинної медичної (медико-санітарної) допомоги» Цебриківської селищної ради»

№ 1663 –VIII «Про затвердження структури та штатних розписів виконавчих органів Цебриківської селищної ради, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів»

№ 1664-VIII «Про затвердження  Плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів Цебриківської селищної ради на 2024 рік»

№ 1665 –VІII «Про затвердження структури, чисельності та штатного розпису закладів культури Цебриківської селищної ради на 2024 рік»

№ 1666-VIII «Про затвердження  Програми проведення культурно - масових заходів на  2024  рік»

№ 1667 –VІII «Про умови оплати праці виконувачу обов’язки

Цебриківського селищного голови»

№1668 -VIII «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення  (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність земельної ділянки  гр. Бурлаченку Павлу Івановичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)»

№1669 -VIII  «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення  (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність земельної ділянки  гр. Циктор Альоні Іллівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)»

№1670 -VIII  «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення  (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність земельної ділянки  гр. Соловйовій Антоніні Михайлівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)»

№1671 –VIII «Про внесення змін до рішення Цебриківської селищної ради від 15 листопада 2023 року №1649 - VIII «Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності»»

№1672 -VIII  «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 49(сорок дев’ять) років гр. Кертичак Катерині Дауренівні для сінокосіння і випасання худоби на території Цебриківської селищної ради Роздільнянського району Одеської області(за межами населеного пункту) та передачу земельної ділянки в оренду терміном на 49(сорок дев’ять) гр. . Кертичак Катерині Дауренівні»

№1673 -VIII  «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок сільськогосподарського призначення комунальної власності»

№1674 -VIII  «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок сільськогосподарського призначення комунальної власності»

№1675 -VIII  «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу існуючого фермерського господарства, яке перебуває у постійному користуванні гр. Білячат Анатолія Федоровича»

№1676 -VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 49(сорок дев’ять) років гр. Гриценко Тетяні Григорівні»

№1677 -VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 49(сорок дев’ять) років гр. Каленику Володимиру Григоровичу»

№1678 -VIII  «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 49(сорок дев’ять) років гр. Литвинчук Наталії Русланівні»

№1679 -VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 49(сорок дев’ять) років гр. Васильєвої Анастасії Олегівні»

№1680 -VIII  «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 49(сорок дев’ять) років гр. Машкевичу Сергію Миколайовичу»

№1681 -VIII  «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 49(сорок дев’ять) років гр. Яловчуку Юрію Вікторовичу»

№1682 –VIII «Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності»

№1683 –VIII «Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок комунальної власності»

№1684 –VIII «Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок комунальної власності»

№1685 –VIII «Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок комунальної власності»

№1686 –VIII «Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок комунальної власності»

№1687 –VIII «Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок комунальної власності»

№1688 –VIII «Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок комунальної власності»

№1689 –VIII «Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок комунальної власності»

 

 

ПРОТОКОЛ № ХХХХVІІ

пленарного засідання сорок сьомої сесії VIIІ скликання

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь