Цебриківська громада
Одеська область, Роздільнянський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

мобільний реабілітаційний модуль – простір площею 72 м2 у місті Овруч Житомирської області. Тут як військові, так і цивільні зможуть проходити фізичне та психологічне відновлення

Дата: 19.01.2024 19:01
Кількість переглядів: 24

Фото без опису

Нам зі спільнотою «Бізнес без бар’єрів», об’єднаною навколо ініціативи першої леді Олена Зеленська, завжди є про що розповісти. Ось тут, нагадуємо, зібрані результати нашої спільнодії за 2023 рік 📲 https://bit.ly/3vH8AfG

Але будинок ми ще не будували 😅

🏡 Вітайте, мобільний реабілітаційний модуль – простір площею 72 м2 у місті Овруч Житомирської області. Тут як військові, так і цивільні зможуть проходити фізичне та психологічне відновлення – одночасно, що дуже важливо.

Проєкт став можливим завдяки підтримці учасників спільноти «Бізнес без бар'єрів» – компанії Visa і Ощадбанк, та за сприяння Житомирська ОДА. Дякуємо за партнерство Mindy Mindyfoundation та Координаційний центр КМУ / Mental Health UA за реалізацію цієї соціальної франшизи у межах Всеукраїнської програми ментального здоров'я – ініціативи першої леді Олени Зеленської.

🚪 Лаконічний зовні, всередині цей безбар’єрний простір вміщає якісне реабілітаційне обладнання. Тут із постраждалими працюватиме мультидисциплінарна команда, до складу якої входять кейс-менеджер, психолог, фізичний терапевт, логопед та представники партнерських організацій, які надають інші послуги.

💬 «Головна допомога команди, яка займалася зі мною, окрім фізичного відновлення, полягала в подоланні емоційних та психологічних труднощів. На мою думку, на етапі, коли ти повертаєшся до повноцінного соціального життя дуже важливо отримати допомогу та підтримку різного характеру. І дуже зручно, коли це можна зробити в одному місці в твоєму населеному пункті», – поділився ветеран Андрій Олійчук.

Як зазначила під час відкриття реабілітаційного модуля Оксана Збітнєва, керівниця Координаційного центру, голова ГО Безбар'єрність, цей проєкт є прикладом наближення послуги до громад, навіть найвіддаленіших. Вона додає: «Послуга має бути там, де людина живе, де їй зручно її отримати».

Щоб скористатися послугами реабілітаційного модуля у місті Овруч 👇🏼

1️⃣ Переходьте на сторінку сайту соціальної франшизи – https://socialfranchise.com.ua/onlajn-zapys-na-pryjom-v...

2️⃣ Заповнюйте онлайн-форму

3️⃣ Після цього з вами зв’яжуться, підберуть зручний час для візиту та супроводжуватимуть впродовж всього процесу реабілітації

Завдяки невеликим витратам на виробництво та швидкості встановлення, такий формат реабілітаційних просторів можна масштабувати у межах країни, на що щиро сподіваємося.

#bezbariernist #безбарєрність #barrierfree

#бізнесбезбарєрів


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь