Цебриківська громада
Одеська область, Роздільнянський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

48 сесія VIII скликання 23 січня 2024 року

Дата: 29.01.2024 09:46
Кількість переглядів: 45

РЕЄСТР

Рішень Цебриківської селищної ради

Роздільнянського району Одеської області

прийнятих на засіданні ХХXХVIIІ сесії VIII cкликання 23.01.2024 року

№ 1690 -VIII «Про план роботи  Цебриківської селищної  ради на 2024 рік»

№ 1691 –VІII «Про затвердження Плану соціально-економічного розвитку Цебриківської територіальної громади  на 2024 рік»

№1692-VIІI «Про внесення  змін  та доповнень до рішення від 14 грудня 2023 року №1657-VIIІ ск. «Про бюджет Цебриківської селищної територіальної громади  на 2024 рік»»

№ 1693-VIIІ «Про закріплення території обслуговування

за закладами освіти Цебриківської селищної ради

№ 1694 –VIII «Про затвердження цільової Програми соціальна підтримка дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування на 2024 рік.»

№ 1695 –VIII «Про затвердження Програми соціальної підтримки внутрішньо переміщених осіб  Цебриківської територіальної громади на 2024-2025 роки»

№ 1696 –VIII «Про затвердження Програми соціальної підтримки населення Цебриківської селищної ради  на 2024-2026 роки «ЗАХИСТ І ТУРБОТА»»

№1697 -VIIІ «Про затвердження Положення про порядок надання одноразової матеріальної допомоги громадянам, які опинилися в складних життєвих обставинах, та іншим категоріям громадян»

№ 1698 –VIII «Про затвердження Програми «Попередження дитячої безпритульності та бездоглядності, розвитку сімейних форм виховання дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та захисту прав дітей на території Цебриківської селищної ради на 2024-2025 роки»»

№ 1699-VІII «Про затвердження переліку об’єктів та видів  оплачуваних суспільно корисних робіт для відбування порушниками адміністративного стягнення у виді суспільно корисних робіт, відповідно до ст.ст. 31-1, 325-1 КУпАП»

№  1700-VIII «Про затвердження переліку об’єктів та видів  безоплатних суспільно корисних робіт для відбування засудженими покарання у виді громадських робіт та порушниками  на яких накладено адміністративне стягнення у виді громадських робіт на території Цебриківської селищної ради Роздільнянського району Одеської області відповідно до ст. 56 ККУ, ст. 36 КВК України, ст.ст. 30-1, 321-1 КУпАП.»

№  1701-VIII «Про затвердження комплексної Програми запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою  статі, забезпечення гендерної рівності, протидії торгівлі людьми на 2024-2026 роки»

№ 1702 –VIII «Про затвердження Програми «Забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування осіб та молоді з їх числа» на 2024 – 2026 роки.»

№ 1703 –VIII «Про затвердження Програми благоустрою населених пунктів Цебриківської селищної ради на 2024-2025 роки»

№ 1704 –VIII «Про уповноваження старости на  вчинення нотаріальних дій на території Вишневського старостинського округу Цебриківської територіальної громади»

№ 1705-VIIІ «Про проведення громадського обговорення віднесення селища міського типу Цебрикове до категорії село»

№ 1706-VIII «Про внесення змін до рішення № 1661-VIII від 14 грудня 2023 року «Про затвердження Програми розвитку і підтримки КНП «Цебриківський центр первинної медичної (медико-санітарної) допомоги» Цебриківської селищної ради на 2024 рік»»

№1707 -VIII «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення  (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність земельної ділянки  гр. Слободянюку Віктору Олександровичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)»

№1708 -VIII «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення  (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність земельної ділянки  гр.  Обнявку Анатолію Михайловичу  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)»

№1709 -VIII «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення  (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність земельної ділянки  гр. Мінковському Петру Афанасійовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)»

№1710 -VIII «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення  (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність земельної ділянки  гр.  Свідовому Сергію Володимировичу  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)»

№1711 –VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 49(сорок дев’ять) років гр. Васильєвій Анастасії Олегівні для сінокосіння і випасання худоби на території Цебриківської селищної ради Роздільнянського району Одеської області»

№1712 -VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 49(сорок дев’ять) років гр. Гриценко Тетяні Григорівні для сінокосіння і випасання худоби на території Цебриківської селищної ради Роздільнянського району Одеської області»

№1713 –VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 49(сорок дев’ять) років гр. Литвинчук Наталії Русланівні для сінокосіння і випасання худоби на території Цебриківської селищної ради Роздільнянського району Одеської області»

№1714 –VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 49(сорок дев’ять) років гр. Маньку Олександру Габрелійовичу для сінокосіння і випасання худоби на території Цебриківської селищної ради Роздільнянського району Одеської області»

№1715 -VIII «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок сільськогосподарського призначення комунальної власності»

№1716 –VIII «Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок комунальної власності»

№1717 -VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 49(сорок дев’ять) років гр. Коваленко Ірині Леонідівні»

№1718 –VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 49(сорок дев’ять) років гр. Коваленко Ірині Леонідівні»

№1719 -VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 49(сорок дев’ять) років гр. Шарій Вікторії Федорівні»

№1720 -VIII «Про інвентаризацію земельної ділянки комунальної власності»

ПРОТОКОЛ № ХХХХVІІІ

пленарного засідання сорок восьмої сесії VIIІ скликання

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь