Цебриківська громада
Одеська область, Роздільнянський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На своєї прес-конференції, яка пройшла у неділю Президент України В. Зеленський озвучив питання забезпечення зброєю України , роботи ППО, стратегічні плани на фронті, збільшення потоків експорту зерна, стан справ з Придністров’ям.

Дата: 26.02.2024 16:27
Кількість переглядів: 53

Фото без опису

Озброєння України, посилення ППО, втрати, контрнаступ, мобілізація, розширення зернових коридорів, ситуація з Придністровʼям та плани на 2024 рік. У неділю Володимир Зеленський дав пресконференцію (https://www.facebook.com/share/v/7QW1GNDqhrbkprF3/?mibextid=xCWQen&startTimeMs=2000) у межах форуму «Україна. Рік 2024».

На своєї прес-конференції, яка пройшла у неділю Президент України В. Зеленський озвучив питання забезпечення зброєю України , роботи ППО, стратегічні плани на фронті, збільшення потоків експорту зерна, стан справ з Придністров’ям.

А саме

За інформацією Президента кількість втрат української армії у війні проти Росії, різко відрізняються від підрахунків офіційних осіб США.

Щодо непризнаної Придністровської Молдавської республіки, то Зеленський В повідомив що офіційна влада Молдови не зверталась по допомогу до України.

Основне питання - постачання зброї. Під час недавньої зустрічі Президента з сенаторами конгресу США було обговорено питання що зброя потрібна протягом місяця, що дозволить змінити ситуацію на фронті.

Щодо мобілізації. Вона триває, Верховною радою розглядається впровадження нових норм чинного законодавства, щоб мати резерв для ротації військ.

За словами Президента - Збільшити потоків експорту зерна можливо відкриттям морського порту Миколаїв за допомогою Туреччини.

"Перший рік був просто виживанням, повним виживанням... Другий рік був стійкістю, опором... Третій рік буде вирішальним. Це рік викликів як внутрішніх, так і зовнішніх", - зазначив Зеленський на прес-конференції.

"Нам потрібна мужність, нам потрібна стійкість, щоб вижити. Цей рік визначить формат завершення цієї війни", – сказав український лідер.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь