Цебриківська громада
Одеська область, Роздільнянський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Робоча нарада з головами територіальних громад району з питань раціонального витрачання бюджетних коштів комунальних підприємств та територіальними громадами району

Дата: 22.03.2024 14:50
Кількість переглядів: 52

Фото без опису

Голова районної військової адміністрації Сергій ПРИХОДЬКО провів робочу нараду з головами територіальних громад району з питань раціонального витрачання бюджетних коштів комунальних підприємств та територіальними громадами  району.

 Під час наради  обговорювалося питання закупівлі продуктів харчування  КП «Великомихайлівська багатопрофільна лікарня» та відділом освіти Великомихайлівської селищної ради.

          При аналізі спеціалістами райдержадміністрації встановлено що вартість закупівлі  UA-2024-03-19-009099-a «Картопля столова» на суму 220,0 тис. грн не відповідає середнім закупівельним цінам. До територіальної громади направлено лист щодо скасування закупівлі. За даними КП «Великомихайлівська багатопрофільна лікарня”  зазначена закупівля скасована, у зв’язку з помилкою при формуванні закупівлі.

         По відкритим торгам  на  закупівлю  «Різних видів круп»- UA-2024-03-19-008715-a на суму 80,0 тис. грн  та «Овочів» UA-2024-03-19-008331 на суму 100,0 тис. грн при розрахунку враховані ціни на продукти що вищі за середні по Одеській області. Можливо економія по даним закупівлям становить 62,0 тис. грн.

         Керівнику територіальної громади надані відповідні рекомендації щодо застосування  цін при розрахунку вартості закупівлі.

Сергій Миколайович зауважив, що  очільники громад повинні перевіряти та робити аналіз кожного тендеру, кожної закупівлі.  Органи місцевого самоврядування повинні бути зацікавлені у необхідності запобігання протидії корупції все повинно бути «прозоро».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь