Цебриківська громада
Одеська область, Роздільнянський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

50 сесія VIII скликання 21 березня 2024 року

Дата: 27.03.2024 14:40
Кількість переглядів: 39

РЕЄСТР

Рішень Цебриківської селищної ради

Роздільнянського району Одеської області

прийнятих на засіданні ХХXХХ сесії VIII cкликання 21.03.2024 року

№ 1757-VIІI «Про внесення  змін  та доповнень до рішення від 14 грудня 2023 року №1657-VIIІ ск. «Про бюджет Цебриківської селищної територіальної громади  на 2024 рік»»

№ 1758 –VIII «Про затвердження Програми «Взаємодія органу Казначейства та місцевого фінансового органу щодо забезпечення ефективного та стійкого рівня забезпечення казначейського обслуговування»».

№ 1759 –VІII «Про внесення змін до рішення № 1665- VІII  від 14 грудня 2023 року «Про затвердження структури, чисельності та штатного розпису закладів культури Цебриківської селищної ради на 2024 рік»».

№ 1760 –VIII «Про внесення змін до рішення № 1696 -VIII  від 23   січня 2024 року «Про затвердження Програми соціальної підтримки населення Цебриківської селищної ради  на 2024-2026 роки «ЗАХИСТ І ТУРБОТА»»»

№ 1761 –VIII «Про надання дозволу 5 державному пожежно-рятувальному загону Головного управління державної служби України з надзвичайних ситуацій  в Одеській області на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування».

№ 1762 -VIII «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення  (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність земельної ділянки  гр.  Калиті Олені Михайлівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)»

№ 1763 -VIII «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення  (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність земельної ділянки  гр.  Маїк Світлані Михайлівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)»

№ 1764 -VIII «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення  (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Васьківу Станіславу Володимировичу  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)»

№ 1765 -VIII «Про передачу безоплатно у власність земельну ділянку  гр. Паладієнку Олександру Сергійовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)»

№ 1766 -VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 49(сорок дев’ять) років гр. Шарій Вікторії Федорівні для сінокосіння і випасання худоби на території Цебриківської селищної ради Роздільнянського району Одеської області»

№ 1767 -VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 49(сорок дев’ять) років гр. Тихончику Сергію Михайловичу для городництва на території Цебриківської селищної ради Роздільнянського району Одеської області»

№ 1768 -VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 49(сорок дев’ять) років гр. Петровському Євгену Андрійовичу для сінокосіння і випасання худоби на території Цебриківської селищної ради Роздільнянського району Одеської області»

№ 1769 -VIII «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності Цебриківської селищної ради Одеської області, кадастровий номер: 5121655500:01:004:0485»

№ 1770 –VIII «Про внесення змін до рішення Цебриківської селищної ради від 21 лютого 2024 року №1745-VIII «Про надання згоди на поділ земельної ділянки комунальної власності громадянину України Мусієнку Євгену Володимировичу на території Цебриківської селищної ради Роздільнянського району Одеської області (за межами населеного пункту)»»

№ 1771-VIII «Про внесення змін до рішення Цебриківської селищної ради від 21 лютого 2024 року №1746-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та  передачу безоплатно у власність земельної ділянки громадянці Мусієнко Ользі Юріївні для ведення фермерського господарства»»

ПРОТОКОЛ № ХХХХХ

пленарного засідання п’ятдесятої сесії VIIІ скликання

   Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь