Цебриківська громада
Одеська область, Роздільнянський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулися фінальні змагання ІІІ районного етапу проєкту Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги з футзалу та волейболу (дівчата)

Дата: 22.04.2024 09:22
Кількість переглядів: 26

Фото без опису

Фінальні змагання ІІІ районного етапу проєкту Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги з футзалу та волейболу (дівчата) відбулися у Роздільнянській громаді на базі Роздільнянського міського ліцею №1 та дитячо-юнацької спортивної школи

Змагання проводяться під гаслом «Разом переможемо» з метою популяризації видів спорту та здорового способу життя.

Урочисті змагання розпочалися з вшанування хвилиною мовчання захисників та захисниць, які поклали своє життя на війні у боротьбі за незалежність України та виконання Гімну Держави й офіційного Гімну Всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч».

Підтримати спортсменів завітали начальник Роздільнянської районної військової адміністрації Сергій Приходько, заступник начальника РВА Наталія Шличок, Роздільнянський міський голова Валерій Шовкалюк та виконуюча обов’язки начальника відділу освіти, охорони здоров’я, культури та спорту РВА Анастасія Мосьпан та інші.

З вітальним словом до присутніх звернувся начальник Роздільнянської районної військової адміністрації Сергій Приходько, який побажав чесної та захоплюючої гри.

“Змагання “Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги” – це чудовий шанс для юних спортсменів продемонструвати свої вміння, загартувати характер та здобути новий досвід. Далі на нас чекають змагання обласного, сподіваємось, і всеукраїнського рівня”, – зазначив Сергій Миколайович.

Участь у змаганнях з цих видів спорту взяли команди з Роздільнянської, Лиманської, Захарівської, Степанівської, Великомихайлівської, Великоплосківської, Новоборисівської, Затишанської територіальних громад.

Змагання були запеклими, гравці продемонстрували вправність, високий рівень майстерності та чудову команду гру.

У результаті напруженої боротьби з футзалу:

– Першість виборола команда «Гепард» Роздільнянського міського ліцею №1;

– Друге місце посіли футзалісти «Хоробрі рисі», Кучурганського ліцею імені П. М. Каплуна Лиманської селищної ради;

– Третє – «Вовки да Вінчі», команда Яковлівського опорного закладу загальної середньої освіти Степанівської сільської ради

За результатами фінальних змагань з волейболу серед дівчат перше місце здобула команда «Ягуар» Перехрестівського закладу загальної середньої освіти Затишанської селищної ради, капітан Мельцева Вероніка. Друге місце посіла команда «Альбатрос» Роздільнянського міського ліцею №4, капітан Умерова Варвара. Третє місце «Саламандри» Великоплосківського опорного закладу освіти – ліцею, капітан Лиса Кароліна

Пишаємося кожним, хто дійшов до цього етапу!

Вітаємо юних спортсменів з перемогою і бажаємо їм нових звершень та підкорення нових висот, якомога більше виграшних матчів, яскравих голів та успіхів у наступному обласному етапі змагань!

Дякуємо всім, хто долучився до організації та проведення змагань, а також нашим захисникам за можливість жити, творити та змагатися!

Разом до нових Перемог!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь