Цебриківська громада
Одеська область, Роздільнянський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

РОБОЧА НАРАДА.

Дата: 24.04.2024 17:07
Кількість переглядів: 31

Про покращення роботи з оповіщення військовозобов'язаних на військову службу на території району сьогодні, 24 квітня 2024 року начальник Роздільнянської районної військової адміністрації Сергій Приходько провів робочу нараду, в якій взяли участь голови об’єднаних територіальних громад району, представники районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, правоохоронних органів, співробітники РВА, старости та відповідальні за ведення військового обліку в громадах району.

Звертаючись до присутніх начальник Роздільнянської РВА Сергій Миколайович зазначив, що необхідно посилити співпрацю між територіальними центрами комплектування, органами Національної поліції та місцевого самоврядування аби знизити рівень ухилення призовників від військової служби.

Також органам місцевого самоврядування вжити вичерпних заходів, спрямованих на ефективність і покращення організації оповіщення призову на військову службу по мобілізації на відповідних територіях.

Сергій Миколайович підкреслив, що для ефективності заходів з оповіщення, до груп оповіщення на постійній основі будуть залучатися представники Роздільнянського районного ТЦК та СП та Роздільнянського районного відділу поліції.

Про забезпечення проведення заходів з мобілізації людських та транспортних ресурсів та їх доставку перед присутніми виступили начальник Роздільнянського районного ТЦК та СП Олександр Бірюк та представники Захарівського та Великомихайлівського відділень Роздільнянського районного ТЦК та СП. Вони проаналізували роботу громад щодо організації оповіщення призову на військову службу по мобілізації, зупинились на недоліках в роботі та відмітили кращі громади.

Про стан організації ведення військового обліку, бронювання військовозобов'язаних та призовників відповідно до постанови Кабінету Міністрів від 30.12.2022 № 1487 доповів Лебеденко Євген - начальник відділення військового обліку та бронювання сержантів і солдатів запасу Роздільнянського РТЦК та СП, який звернув увагу відповідальних за ведення військового обліку у громадах на необхідності постійно працювати зі списками військовозобов’язаних та вразі змін терміново повідомляти РТЦК та СП.

Під час наради начальник Роздільнянської РВА нагадав присутнім про правила продажу алкогольних та інших визначених напої у період запровадження воєнного стану, а саме про заборону продажу алкогольних напоїв військовослужбовцям.

Підсумовуючи нараду начальник районної військової адміністрації Сергій Приходько наголосив, що мобілізація в Україні є важливою складовою національної безпеки. Виконання всіх завдань дозволить ефективно сформувати та доукомплектувати боєздатні Збройні Сили України, аби вони й надалі могли захищати країну від агресора та закликав до продовження допомоги та підтримки наших Героїв.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь