Цебриківська громада
Одеська область, Роздільнянський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

УЧАСТЬ У НАРАДІ

Дата: 03.07.2024 16:18
Кількість переглядів: 36

Фото без опису

3 липня, заступник голови Одеської обласної державної адміністрації Антон Шалигайло спільно з очільником Департаменту освіти і науки провів селекторну нараду з керівниками органів управління освітою щодо підготовки освітніх закладів до нового 2024/2025 навчального року. В селекторній нараді в онлайн форматі взяли участь: в.о. голови Цебриківської селищної ради Олена КОСТИК та заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Тетяна МАТРОС.

До участі в заході долучились представники ГУНП в Одеській області, Головного управління ДСНС в Одеській області, Департаменту охорони здоров'я, Одеського обласного центру контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров'я України.

Заступник голови області акцентував увагу освітян-управлінців на необхідності створення безпечних умов, завершення всіх будівельних робіт та капітальних ремонтів до 1 вересня поточного року, забезпечення закладів альтернативними джерелами енергії. Зокрема, встановлення генераторів, формування резервів паливно-мастильних матеріалів та ін.

Також Антон Ігорович підкреслив важливість співпраці та взаємодії обласних/районних відділів Головних управлінь ДСНС, Нацполіції, Держпродспоживслужби із засновниками та освітянами для забезпечення своєчасної підготовки закладів освіти до нового навчального року. Представники цих служб мають бути включені у відповідні комісії, які працюватимуть до 16 серпня 2024 року, що визначено відповідним розпорядженням начальника Одеської ОВА Олега Кіпера №565/А-2024 від 17.06.2024 р.

«Шановні колеги, у нас з вами багато планів, завдань та задач. Терміни досить стислі.

До початку навчального року необхідно скоординувати всі зусилля, вирішити ряд проблемних питань, аби діти могли повернутися до навчання в безпечних умовах», – підсумував нараду заступник голови ОДА Антон Шалигайло.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь