Цебриківська громада
Одеська область, Роздільнянський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

53 сесія VIII скликання 11 липня 2024 року

Дата: 17.07.2024 11:49
Кількість переглядів: 55

РЕЄСТР

Рішень Цебриківської селищної ради

Роздільнянського району Одеської області

прийнятих на засіданні ХХXХХIII сесії VIII cкликання 11.07.2024 року

№1812-VIІI «Про внесення  змін  та доповнень до рішення

від 14 грудня 2023 року №1657-VIIІ ск. «Про бюджет Цебриківської селищної територіальної громади  на 2024 рік»»

№ 1813-VIII «Про внесення змін до рішення № 1661-VIII від 14 грудня 2023 року «Про затвердження Програми розвитку і підтримки КНП «Цебриківський центр первинної медичної (медико-санітарної) допомоги» Цебриківської селищної ради на 2024 рік»»

№ 1814-VIII «Про  встановлення місцевих податків та зборів  на 2025 рік на території Цебриківської селищної ради»

№ 1815- VIII «Про  затвердження звіту Цебриківської селищної  ради про виконання селищного бюджету Цебриківської селищної ради за І півріччя 2024 року»

№ 1816-VIII «Про внесення змін до рішення № 1696 -VIII  від 23   січня 2024 року «Про затвердження Програми соціальної підтримки населення Цебриківської селищної ради  на 2024-2026 роки «ЗАХИСТ І ТУРБОТА»»

№ 1817-VIII «Про затвердження Положення про Громадський бюджет в Цебриківській територіальній громаді»

№1818 -VIII «Про затвердження Порядку розгляду електронної петиції  в Цебриківській територіальній громаді»

№1819 -VIII «Про затвердження Порядку проведення консультацій з громадськістю виконавчим органом  Цебриківської селищної ради»

№1820-VIII «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення  (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність земельної ділянки  гр. Каленику Олександру Григоровичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)»

№1821-VIII «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення  (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність земельної ділянки  гр. Карповій Лілії Миколаївні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)»

№1822-VIII  «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення  (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність земельної ділянки  гр. Красюку Віталію Вікторовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)»

№1823-VIII «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення  (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність земельної ділянки  гр. Сомару Володимиру Володимировичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)»

№ 1824 -VIII «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення  (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Тушичу Петру Михайловичу  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)»

№ 1825 -VIII «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення  (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Чорбі Вікторії Олегівні  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)»

№ 1826-VIII  «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення  (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Зозулі Раїсі Іллівні  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)»

№1827-VIII «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність гр. Гончар Ларисі Іванівні та гр. Ваврик Світлані  Вікторівні  для ведення товарного сільськогосподарського виробництва загальною площею 4,6544га, кадастровий номер 5121681900:01:002:0773, яка розташована за адресою: Одеська область Роздільнянський район Цебриківська селищна рада (за межами населеного пункту)»

№1828-VIII «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок сільськогосподарського призначення комунальної власності громадянину Качуру Михайлу Володимировичу»

№1829-VIII  «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 49(сорок дев’ять) років гр. Коваленко Ірині Леонідівні   для сінокосіння і випасання худоби на території Цебриківської селищної ради Роздільнянського району Одеської області»

№1830-VIII  «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 49(сорок дев’ять) років гр. Коваленко Ірині Леонідівні   для сінокосіння і випасання худоби на території Цебриківської селищної ради Роздільнянського району Одеської області»

№1831-VIII  «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 49(сорок дев’ять) років гр. Яловчуку Юрію Вікторовичу  для сінокосіння і випасання худоби на території Цебриківської селищної ради Роздільнянського району Одеської області»

№1832-VIII «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок сільськогосподарського призначення комунальної власності громадянину Мусієнку Євгену Володимировичу»

№-1833VIII  «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок сільськогосподарського призначення комунальної власності громадянину Павловському Івану Івановичу»

№ 1834-VIII  «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 49(сорок дев’ять) років гр. Паладієнку Олександру Сергійовичу для городництва на території Цебриківської селищної ради Роздільнянського району Одеської області»

№1835-VIII  «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок сільськогосподарського призначення комунальної власності громадянці Яловчук Еліні Юріївні»

№1836-VIII «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок сільськогосподарського призначення комунальної власності громадянці Яловчук Ірині Юріївні»

№1837-VIII  «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок сільськогосподарського призначення комунальної власності громадянину Яловчуку Юрію Вікторовичу»

№1838-VIII «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок сільськогосподарського призначення комунальної власності громадянину Яловчуку Юрію Вікторовичу»

№1839-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 49(сорок дев’ять) років гр. Качуру Михайлу Володимировичу»

№1840-VIII  «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 49(сорок дев’ять) років гр. Павловському Івану Івановичу»

№ 1841-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 49(сорок дев’ять) років  гр. Препелиці Олександру Тимофійовичу»

№1842-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  в оренду терміном на 49(сорок дев’ять) років для городництва гр. Свідовому Сергію Володимировичу»

№1843-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  в оренду терміном на 49(сорок дев’ять) років для городництва гр. Свідовому Сергію Володимировичу»

№1844-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 49(сорок дев’ять) років гр. Яловчуку Юрію Вікторовичу»

№1845-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 49(сорок дев’ять) років гр. Яловчук Еліні Юріївні»

№1846-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 49(сорок дев’ять) років гр. Яловчук Ірині Юріївні»

№1847-VIII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 49(сорок дев’ять) років гр. Яловчуку Юрію Вікторовичу»

 

ПРОТОКОЛ № ХХХХХІІІ

пленарного засідання п’ятдесят третьої сесії VIIІ скликання

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь