Цебриківська громада
Одеська область, Роздільнянський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Попри численні застереження рятувальників (ДСНС України) люди продовжують нехтувати правилами безпеки, що в результаті призводить до пожеж на відкритих територіях та в житловому секторі.

Дата: 18.07.2024 12:55
Кількість переглядів: 25

Попри численні застереження рятувальників (ДСНС України) люди продовжують нехтувати правилами безпеки, що в результаті призводить до пожеж на відкритих територіях та в житловому секторі.

17 липня в смт Цебрикове по вул.. Річна та вул.. Миру (територія «Біотехніки») спалахнула велика пожежа, яка за декілька хвилин розповсюдилася на значну територію. Але завдяки чуйним мешканцям села, які миттєво відреагували, зателефонувавши за номером «101», та рятувальникам вдалося локалізувати та зупинити поширення вогню.

До приборкання полум’я само залучилися дуже багато небайдужий людей – місцеві жителі, підприємці, працівники ТОВ «Гарант-Манько» та ТОВ «Іріновка ТВ», рятувальники. Особливу активність проявили в гасінні пожеж на території Цебриківської громади – Чернецький О.О., Тушич П.П., Манько С.О.

Цебриківська селищна рада висловлює велику подяку небайдужим мешканцям нашого села, які попередили та приборкали вогонь, врятували та зберегли матеріальні цінності, не допустили до масштабного, екологічного лиха.

Низький уклін вам за спритність і силу духу, за героїзм та відвагу! Бажаємо вам міцного здоров’я, життєвої енергії і стійкості духу. Нехай у ваших родинах завжди панують мир та злагода.

Працівники ДСНС та селищна рада вкотре звертаються до свідомості громадян не випалювати суху траву та сміття на присадибних ділянках, не розводити відкритий вогонь поруч з господарськими будівлями, а також дбати про безпеку в побуті!

У разі виникнення пожежі негайно телефонувати за номером «101»!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь