Цебриківська громада
Одеська область, Роздільнянський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

СТАРТУВАВ БЕТА-ТЕСТ НАЦІОНАЛЬНОГО КЕШБЕКУ.

Дата: 10.09.2024 14:39
Кількість переглядів: 26

Фото без опису

Зроблено в Україні сейчас здесь: Україна.

3 д. •

Українці, реєструйтесь! Розпочинаємо бета-тест «Національного кешбеку»

Для цього потрібно зробити лише кілька дій:

Дія 1. Подача заявки:

Це можна зробити через сайт чи застосунок банку або його відділення. Нині з програмою працюють ПриватБанк, Sense Bank, ПУМБ, Абанк, Глобус Банк, UKRSIBBANK BNP Paribas Group, Акордбанк, Monobank, Universal Bank.

Дія 2. Картки:

Визначте картки, з яких будуть здійснюватись оплати за товари, і дайте згоду на передачу даних про транзакції при купівлі товарів з вибраних карток;

Дія 3. Доєднайтесь до програми:

Оновіть застосунок Дія, оберіть послугу Національний кешбек і доєднайте картку для виплат кешбеку до програми «Національний кешбек».

Дія 4. Йдете до магазину, купуєте товар, отримуєте кешбек 10%. Зараз кешбек вже нараховують в магазинах Аврора Мультимаркет, АТБ-Маркет, NOVUS, ЕКО маркет, VARUS, OKKO, Мережа АЗК «WOG», Укрнафта, мережа Аптека АНЦ. Інші мережі і окремі магазини готуються до запуску.

Кешбек вже доступний на 38 тисяч товарів від 600 локальних виробників. Серед них продукти харчування, ліки, одяг, побутова хімія і косметика, господарські товари, будівельні матеріали, меблі, іграшки і багато інших українського виробництва.

Бета-тест триватиме близько місяця. Громадяни в цей період зможуть надати свої пропозиції або зауваження для вдосконалення механізмів роботи програми через форму на сайті https://madeinukraine.gov.ua.

Координатором програми Національний Кешбек виступає Міністерство економіки України. В реалізації проєкту беруть участь Міністерство цифрової трансформації України, Державна податкова служба України, Ощадбанк та уповноважені банки України і Урядовий контактний центр.

Технологічним партнером в реалізації програми виступає міжнародна платіжна система Mastercard. Операційним партнером проєкту є міжнародна компанія платіжних технологій Visa.

*Усі в плюсі, коли купуєш українське


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь