Цебриківська громада
Одеська область, Роздільнянський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

06 Жовтня, 2023 р., 15:20
6 жовтня Алла СТОЯНОВА директор Департаменту аграрної політики, продовольства та земельних відносин Одеської ОВА провела з представниками територіальних громад нараду, на якій розглянули гострі аспекти земельного оподаткування. В якій взяла участь в.о. голови Цебриківської селищної ради Олена Костик.
06 Жовтня, 2023 р., 09:13
Ментальне здоров’я – це прояв доброти до «наших менших друзів» в Цебриківській гімназії. Спілкування дітей з тваринами виховує у них любов до живого, вміння проявляти турботу про інших і починається це з самого маленького віку. Тому наш обов'язок – виховати небайдужих людей. Людей, здатних на співчуття, взаємодопомогу, людей із щирим серцем. Любов до тварин на сто відсотків робить нас кращими, добрішими.
05 Жовтня, 2023 р., 17:57
5 жовтня 2023 року відбулась селекторна нарада Одеської обласної військової адміністрації щодо здійснення контролю за належним використанням коштів, виділених з фонду ліквідації наслідків збройної агресії.
05 Жовтня, 2023 р., 14:38
У нараді взяли участь керівники обласних управлінь Національної поліції, СБУ, прокуратури, ДСНС, підприємств критичної інфраструктури області та голови РВА.
05 Жовтня, 2023 р., 13:36
В.о. голови Цебриківської селищної ради Олена КОСТИК та заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Тетяна МАТРОС провели прийом громадян, з'ясували їх потреби.
05 Жовтня, 2023 р., 12:49
Хотіли запитати, як ви там. А щоб було цікавіше, пишіть, які три слова побачили першими, і чи справді це про вас
04 Жовтня, 2023 р., 17:29
Заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Тетяна МАТРОС, начальник ССД Тетяна ТИХОНЧИК, в.о. начальника ВСЗН Христина КАБАНЮК, фахівці з питань соціального захисту населення, староста Вишневського старостинського округу Галина ЛИВИЦЬКА провели обстеження умов проживання та виховання дітей, які перебувають в складних життєвих обставинах, проживаючих на території Вишневського старостинського округу. Були складенні акти обстеження. З батьками дітей було проведено роз’яснювальну роботу з питань відповідальності батьків за неналежне виконання батьківських обов’язків.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь