Цебриківська громада
Одеська область, Роздільнянський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Безоплатна правова допомога

01 Лютого, 2021 р., 16:48
Чи заборонено дітям купувати «енергетики»?
21 Грудня, 2020 р., 16:25
Як показує практика, турбуватися заздалегідь про своє майно, готувати його для передання нащадкам в нашому суспільстві вважається поганою прикметою. З цієї причини питання, пов’язані зі спадкуванням є одними із найбільш актуальними в юридичній практиці, особливо якщо йдеться про спадкування земельної ділянки.
17 Грудня, 2020 р., 09:51
Як часто ми чуємо сумну статистику щодо домашнього насильства і думаємо: «От зі мною точно такого не станеться! Адже жертвами завжди стають неосвічені жінки з глухих сіл, що не можуть за себе постояти!» А між іншим, як свідчать дослідження, приблизно кожна третя жінка на планеті в тій чи іншій формі переживали насильство в сім’ї. Україна в цьому сумному показнику не є виключенням. При чому у статусі жертв опиняються і жінки середнього віку з вищою освітою, і ті, що займають керівні посади, і жительки мегаполісів.  
01 Вересня, 2020 р., 11:49
1 вересня 2016 року розпочали свою роботу нові відділи Роздільнянського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги – бюро правової допомоги. Тоді, чотири роки тому, жителі Великомихайлівського, Захарівського та Іванівського районів можливо не до кінця розуміли, що це за відділи, чим вони будуть займатися і які послуги там можна буде отримати.
21 Серпня, 2020 р., 14:54
Той з батьків який проживає окремо від дитини, після розлучення може стикатись з такою проблемою, як перешкоджання у спілкуванні з дитиною іншим з батьків. Як діяти у випадку, якщо вам перешкоджає у спілкуванні з дитиною той з батьків з ким вона проживає? Як знайти шляхи вирішення проблеми та куди звертатись?

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь