Цебриківська громада
Одеська область, Роздільнянський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

05 Листопада, 2021 р., 09:59
Програма «Велике будівництво» допомагає модернізувати інфраструктуру в Україні. В пріоритеті, «Великого Будівництва», звичайно сфера освіти. Приклад тому, будівництво сучасних освітніх закладів в районах Одеської області. Адже комфортні та доступні умови для шкільного навчання та виховання найменших мешканців громад – в пріоритеті керівництва області! Будівництво загальноосвітньої школи ІІ-ІІІ ступенів Авангардівського НВК «Дошкільний навчальний заклад (дитячий садок) відбувається в рамках програми Президента «Велике Будівництво» і реалізує державну політику у сфері освіти для задоволення потреб Авангардівської громади.
05 Листопада, 2021 р., 09:54
На сьогодні, в Одесі та Одеській області, в рамках програми Президента України «Велике будівництво» у 2021 році Одеською обласною державною адміністрацією сформовано список з 17 проєктів (6 шкіл, 5 садочків, 4 стадіону, 1 проєкт культури, 1 палац спорту), реалізація яких триває. 9 об’єктів, з 17, фінансуються за кошти ДФРР.
05 Листопада, 2021 р., 09:52
Програма «Велике будівництво» допомагає модернізувати інфраструктуру в Україні, а також з її допомогою вже створено додатково близько 200 тисяч робочих місць. Це вкрай важливо для держави, а особливо в період пандемії коронавірусу, переконаний Президент України Володимир Зеленський.
04 Листопада, 2021 р., 10:12
Умови Меморандуму про взаєморозуміння щодо врегулювання проблемних питань у сфері постачання тепла та гарячої води мають виконуватися у всіх регіонах країни. Про це повідомив Міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов.
04 Листопада, 2021 р., 10:10
Міністерство охорони здоров’я України публікує роз’яснення щодо застосування переліку медичних протипоказань та застережень до вакцинації проти COVID-19.
04 Листопада, 2021 р., 10:05
Кількість невакцинованих із COVID-19 у лікарнях щодня зростає. Обманюючи себе, ми ризикуємо життям і здоров’ям та наражаємо на небезпеку своїх близьких. Адже COVID-19 не обдурити! Вакцинуйтеся вже сьогодні! Це врятує ваше життя та життя ваших рідних.
04 Листопада, 2021 р., 09:10
ЗВЕРНЕННЯ ГОЛОВИ ОДЕСЬКОЇ ОДА СЕРГІЯ ГРИНЕВЕЦЬКОГО ДО МЕШКАНЦІВ ОДЕЩИНИ
01 Листопада, 2021 р., 09:32
Шановні споживачі м. Одеса та Одеської області! 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь