Цебриківська громада
Одеська область, Роздільнянський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

01 Листопада, 2021 р., 09:05
      В Роздільнянському районі триває  зростання захворюванності населення на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом  SARS-CoV-2 .  За останній тиждень  з 22.10.2021р. по 28.10.2021 р.   на території Роздільнянського району в розрізі ОТГ зареєстровано   556 випадків гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом  SARS-CoV-2  (430 випадків за попередній тиждень – зростання в 1,3 рази )   :
01 Листопада, 2021 р., 09:04
  В рамках робочої поїздки до Одеської області Президент України Володимир Зеленський, разом з головою Одеської обласної державної адміністрації Сергієм Гриневецьким, оглянув Ізмаїльський Палац спорту, спорудження якого тривало дев’ять років і завершилося завдяки включенню об’єкта до Національної програми «Велике будівництво».
29 Жовтня, 2021 р., 15:36
31 жовтня 2021 року о 4 (четвертій) годині за київським часом скасовується дія літнього часу. Годинникову стрілку необхідно перевести на 1 (одну) годину назад.
29 Жовтня, 2021 р., 11:52
Міністерство охорони здоров’я України направило до управлінь охорони здоров’я Київській міській та обласним державним адміністраціям роз’яснення щодо застосування переліку медичних протипоказань та застережень до вакцинації проти COVID-19. Слід зауважити, що основні рекомендації вже неодноразово розглядалися і приймалися відповідними рішеннями, але наразі є уточненими, оновленими та мають відповідний термін дії. Протипоказання до вакцинації може встановлювати сімейний або лікуючий лікар та надати відповідний висновок про тимчасове чи постійне протипоказання. За потреби для отримання додаткової інформації щодо верифікації діагнозу, перебігу захворювання, необхідності додаткових обстежень лікар може також скеровувати пацієнта до профільного спеціаліста, за висновком якого остаточно приймає рішення, чи здійснювати вакцинацію чи відтермінувати її до певного часу. 
29 Жовтня, 2021 р., 11:35
Роздільнянська ДПІ  повідомляє, що відповідно до абзацу першого п.п. 15.1 п. 15 підрозд. 9 прим. 4 розд. XX «Перехідні положення» ПКУ одноразова (спеціальна) добровільна декларація підлягає камеральній перевірці, в порядку, передбаченому підрозд. 9 прим. 4 розд. XX «Перехідні положення» ПКУ, яку контролюючий орган проводить протягом 60 календарних днів, що настають за днем подання йому відповідної Декларації. У разі виявлення контролюючим органом за результатами камеральної перевірки відповідної Декларації арифметичної помилки, що призвела до недоплати суми збору з одноразового (спеціального) добровільного декларування (далі – Збір), декларант, який подав відповідну одноразову (спеціальну) добровільну декларацію, зобов’язаний сплатити суму такої недоплати протягом 10 календарних днів з дня отримання відповідного повідомлення за довільною формою контролюючого органу, та подати уточнюючу відповідну Декларацію протягом 20 календарних днів з дня отримання такого повідомлення (абзац четвертий п.п. 15.1 п. 15 підрозд. 9 прим. 4 розд. XX «Перехідні положення» ПКУ). Згідно з абзацом четвертим п. 12 підрозд. 9 прим. 4 розд. XX «Перехідні положення» ПКУ у разі подання декларантом уточнюючої Декларації якщо сума Збору, визначена в уточнюючій Декларації, є меншою за суму Збору, сплачену на підставі попередньо поданої Декларації, повернення надміру сплаченої суми Збору здійснюється у порядку, визначеному ст. 43 ПКУ. Згідно з п. 43.3 ст. 43 ПКУ обов’язковою умовою для здійснення повернення сум грошового зобов’язання та пені є подання платником податків заяви про таке повернення (крім повернення надміру утриманих (сплачених) сум податку з доходів фізичних осіб, які повертаються контролюючим органом на підставі поданої платником податків податкової декларації про майновий стан і доходи за звітний календарний рік за результатами проведення перерахунку його загального річного оподатковуваного доходу) протягом 1095 днів від дня виникнення помилково та/або надміру сплаченої суми та/або пені.
29 Жовтня, 2021 р., 09:17
На сьогодні, в Одесі та Одеській області, в рамках програми Президента України «Велике будівництво» у 2021 році Одеською обласною державною адміністрацією сформовано список з 17 проєктів (6 шкіл, 5 садочків, 4 стадіону, 1 проєкт культури, 1 палац спорту), реалізація яких триває. 9 об’єктів, з 17, фінансуються за кошти ДФРР.
28 Жовтня, 2021 р., 09:26
Програма «Велике будівництво» допомагає модернізувати інфраструктуру в Україні, а також з її допомогою вже створено додатково близько 200 тисяч робочих місць. Це вкрай важливо для держави, а особливо в період пандемії коронавірусу, переконаний Президент України Володимир Зеленський.
28 Жовтня, 2021 р., 09:21
Нова, сучасна школа в селі Ставрове Подільського району Одеської області, отримала нове життя в рамках реалізації програми Президента України Володимира Зеленського «Велике Будівництво». Довгобуд з 13-річною історією нарешті завершено і введено в експлуатацію. «Історія будівництва школи в Ставрове тягнулася з 2007 року! Через неякісну підготовку проєктно-кошторисну документацію, постійну зміну підрядників та, зрештою, — замороження будівництва. Завдяки Програмі Президента «Велике будівництво» школу почали відновлювати. За кошти Державного фонду регіонального розвитку та місцевого бюджету будівництво було відновлено. Тож з першого вересня 250 місцевих учнів вже навчаються у нових, сучасних та комфортних класах», — зазначив голова Одеської обласної державної адміністрації Сергій Гриневецький.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь